ами заради този проблем се престраших чак на 24 да правя секс за първи път.и съм правил доста досега .какво да ти кажа болката ми не е същата като тази която беше като тийнейджър.и се търпи.но нали се сещаш ,че то не трябва "да се търпи" а да изпитваш удоволствие все пак.всъщност аз не знам какво трябва да е нормалното чувство там долу?по принцип с кондом ми е по гадно относно ерекцията ,но това няма общо с чувствителността ,а по принцип.ами когато правип секс все пак си във влажна среда и не боли да ти кажа,много зависи.ако например в суха девойката тогава се усеща.а и при френската се усеща болката.аз като тръгна да правя секс и не зная как ще е .дали ще ме заболи.и това ми се отразява разбира се,има притеснение.сега аз не искам да давам съвети, при всеки е индивидуално.да не вземе batkodoki да ми се разсърди, който май ми е сърдит и не ми отговаря,но не знам защо.аз го призовава наистина да направи една отделна тема за чувствителността ,защото това е много особен проблем.и най важното-няма информация за лечението й.