- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Ctrl + V
[20:24:39] - Henny : )) . . каза: koga ste
[20:24:42] - Henny : )) . . каза: se premestili?
[20:25:09] (●̪•)Шмърkan... ™ каза: mi
[20:25:11] (●̪•)Шмърkan... ™ каза: 4ek da smetam
на на на на на .. оу йеъъъ .. ю ар дъ мюзик ин миии .. йеъъъ
http://vbox7.com/play:538dcd2c - хаххах тея 3мата изруди!![]()
[21:49:22] - silence .. каза: 0, krenwirshi, 0, leki
[21:49:24] [™_uLTiMaTe_™] ™ uMnePaToPa ™ каза: i sa sochni
Напишете коментар за мен с ЕДНА ДУМА, която ме описва най-добрe. Не повече от Eдна Дума. След това копирайте и поставете този пост на стената ви за да могат и другите да оставят дума за вас! Ще стане интересно![]()
It's too late...
[23:30:29] - Henny : )) . . каза: malee malee.. ve4e treaa go krepa s
[23:30:29] Losт | raзtanцywax se [sUn] {}~ каза: ASH sm nai-mladichk0to tyka
[23:30:30] - Henny : )) . . каза: bastynm
[23:30:32] - Henny : )) . . каза:
[23:30:32] Losт | raзtanцywax se [sUn] {}~ каза: (wasntme)
[23:30:33] - Henny : )) . . каза: (rofl)
[23:30:36] Losт | raзtanцywax se [sUn] {}~ каза: (rofl)
Хипотеза на паранормалните науки [редактиране]
Парапсихологията смята, че се касае за феномен на психокинеза, предизвикана от един или няколко души. Полтъргайст е силно психологическо преживяване, съпроводено от чувство за обсебване, халюцинация и смущения в съня. Явлението е описано и във фолклора. Изследваните случай показват – че това не е свръхестествен феномен.
* В болшинството от случаите в близост има емоционален, неуравновесен подрастващ.
* Полтъргайст често съпровожда хората при преместване в ново жилище. Феномена не изчезва окончателно нито след екзорсизъм, след медиумни намеси, или чудотворно изцеление. Намесата на психолог и клинично проследяване понякога дават резултат и феномена бива преодолян.
* Въпреки, че понякога се възприема като агресивен п много рядко причинява телесни наранявания
Хипотеза на окултистите [редактиране]
За окултистите полтъргайстът, всъщност, е вид призрак, различаващ се от обикновените по способността си да се материализира в триизмерното пространство. Полтъргайстът най-често бива възприеман като източник на размирици и хаос.
ахахахахаххаха
[00:35:32 | (00:37:14 — редактирано)] Losт | raзtanцywax se [sUn] {}~: mda.. maika nesht0 zap0chwa da xylca i az naздраве и тя : аз кихнахи аз : ми тогава нахлъцка (rofl)
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
[09:50:22] The Pimp каза: добро утро
[09:50:24] The Pimp каза:![]()
you've got a smile that could light up this whole town
Кръв,черва и хруптящи вокали!
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
/me (music) Wosh MC - 100 Times![]()
As wicked as you are, you're beautiful to me.
You're the darkest burning star, you're my perfect disease..
Скайп име: r_a_4_a
Име и фамилия: Шаляля... ™ Хелулис!!!
Настроение: (angel)
Абонати: 319
Представяне: ^^