- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Ctrl + V
Portugal. The Man – The Dead Dog
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Eminem - 25 to Life
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Няколко наркомани,
предварително надрусани, тръгнали на дискотека. По едно време пристигат
- наоколо шум, мигащи светлини... Захванали да танцуват - час, два,
три... По едно време единият малко се освестил и викнал: - Момчета! Какво правим ние бе! Ние сме още на светофара!
hc sex,hc drugs,hc noiz
that'z my fuckin choice!
hardcore is my way of life,
hardcore till the day I die!
Three 6 Mafia Feat. DJ Tiesto,Sean Kingston And Flo-Rida - Feel It
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
bastards
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Nakadah
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Защо пък мене си ме копиралаПървоначално написано от gia_sena_mono
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Мързеше ме да ти напиша името (като обръщение) и го копирах.Първоначално написано от Nakadah
![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Taylor Swift
![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
She's Out Of My League![]()
Lady Gaga - Alejandro![]()
http://www.facebook.com/photo.php?pid=38480&op=1&o=global&view=global&subj =10542146412&id=100001179442870&ref=pf#!/photo.php?pid=33323&op=1&o=global&view=global&subj =10542146412&id=100001179442870&ref=pf&fbid=103635 366352444
събуждане до НАЙ-ПРЕКРАСНИЯ/НАТА
♥ 2PAC ♥