- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- В безизходица съм...
Сливи ли имаше в устата си , та не му каза?
Ама вие сега общувате ли си ?
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
кажи му..не се страхувай,че ще те отхвърли.Просто опитай..в крайна сметка не губиш нищо.А и винаги е по-добре да съжеляваш за нещо,което си направил отколкото за нещо,което не си направил : ))
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Напълно подкрепям мнението. Кажи му пък ако не стане поне ще знаеш, че си опитала нещатата да потръгнат, ане си чакала всичко да стане от самосебе сиПървоначално написано от TheGirlNextDoor
![]()
о да и то какво .... ;/Първоначално написано от Dimana99
мисля че трябва да му кажеш какво изпитваш към него не се страхувай ! защото 1 ден може да ребереш, че и той те е обичал и тогава няма да съжеляваш за нищо друго повече в живота си
не те харесва или просто си играе с теб. ако искаше да направи нещо, до сега щеше да поеме инициативата сам. преживей го най-накрая!
Първоначално написано от Riot
Не разбирам защо не се виждате. Ако е само заради факта, че вие сте в различни училища, значи просто сама се закопаваш и сама се забиваш в дупка. Ако е от твоя град покани го да излезете и му кажи. След като е готов да седи до 2-3 часа за да си пише с теб, явно не си му безразлична.
трябва да му кажеш .. това е единственият ти шанс при положение че сте така разделени .. направи крачката веднъж за да не съжаляваш цял живот !!
in defense of our dreams...
Или му кажи,или пий една студена вода и забрави всичко.
'Трябва да те видя веднага, ела на <някое място> искам да поговоря с теб!' Ако те пита за какво - му отговаряш, че ще разбере ако отидеСложно ли е и това?
Мисля си,че не искаш да му кажеш .. щото ако искаше щеше да намериш бърз и ефективен начин.Хайде помисли малко![]()
Първоначално написано от stylo
Еми там ти е грешката .. ако чакаш все някой да направи крачка към теб,един ден ще си останеш с чакането.
Е сега що говориш глупости.Страдала си толкова време,щото си срамежлива??Абе стегни се,събери смелост и действай!Първоначално написано от stylo
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall