- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Облекло
Момичета,какво според вашия опит трябва да е облеклото на първа среща,за да можете да направите добро впечатление на отсрещната страна?
Розов потник на пайети и шотландски килт.
Никакво ще е най-добреЩо за тъп въпрос?Нещо което ти е удобно и те кара да се чувстваш красива.
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Така, както се обличам всеки ден, защото искам да направя правилното впечатление и най-вече, ако очаквам с този човек да се съберем - то няма да си сменя гардероба заради него. Ще искам да ме хареса такава - каквато съм.
Да, ще си облека най- новата си и любима блуза или ще сложа най-хубавото си бижу, но ще остана вярна на стила и начина си на обличане в ежедневието. Ако ме е поканил на дискотека или някакво по-специално мероприятие, разбира се, че няма да бъда с ежедневно облекло, ще се облека за съответното мероприятие.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Нещо нито много стилно, нито много дропаво, тъпо по-обикновенно, ежедневно некво такова..
Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
Mомче съм !!!
Лал поредната яка тема![]()
Към авторката: Спри да дишаш 10 минути,спаси едно дърво![]()
Спретнато, но не някакви фрапатни неща. Никакви деколтета до пъпа и поли до г*за, но същевременно не монахински одежди.
И вие не сте се родили научени,какво лошо има човек да попита?Все пак никога не съм била на среща.
Благодаря на тези,които се опитаха да дадат отговори без нападки.
....аз гледам да изглеждам по-скромна на първа среща...да забележи другото......![]()
Ами да, колкото по-малко дрехи - толкова по-добре. Тамън да забележи всички "други" прелести.Първоначално написано от TraPPed
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Най-добре да си облечен както си ходиш всеки ден.В крайна сметка като тръгнеш с някое момче ще се види как се обличаш принципно.
И много момичета правят грешката да се обличат според стила на гаджето си.Примерно ако той е смъкнат значи и момичето трябва да се облича в този стил.Това е адски тъпо.Казвам го понеже мои приятелки са го правили този номер и в крайна сметка се чувстват нещастни и виждат,че са се превърнали в нещо,което не са.
хах няма специално облекло ... най - добре е да не се престараваш особено ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Само по парфюм.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
...аааа не обичам така да ми се обръщат думите![]()
нещо много много секси.. първото впечатление е изключително важно и ако успееш да направиш впечатление е много добре. Прическа/грим/секси белио (за да се чувстваш добре) /високи токчета (аз лично се чувствам страхотно на тях)
брат то ако некой иска да излезе с тебе явно вече си му направила впечатление и нема да гледа облеклото.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ако бях момче и някоя ми дойде на първа среща така,ще изгубя всякакво желание за разговори и всичко останало.Първоначално написано от Sharpay
Добре все пак,че първото впечатление не е най-важно.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
да ако момчето е някое от онези със изсулените дрехи няма да гледа как си облечена.. щото то всичко изсулено ще ти стои еднакво.. не можеш да отидеш на среща с каквото ти падне. Момичетата на среща не се гласят само заради момчетата, а и заради самите себе си. Нали трябва да се чувстват добре. Като се чуди дали и стърчи косата или дали е трябвало да облече нещо подчертаващо повече това което е тя няма да се чувства особенно комфортно.
Това че момчето иска да излезе с нея не значи че тя трябва да спре да обръща внимание на външния си вид. Мъжете трябва постоянно да бъдат съблазнявани, щото иначе търсят някоя по привлекателна..
С любимите си дрехи. Някви дънки, тениска и кецове. Нищо по-различно от обикновен ден
Вие на хероин ли сте бе?
Кой е казал,че трябва да спира? Просто да не изглежда като леко момиче,което описа ти.Първоначално написано от Sharpay
Говориш точно като такава.
4XCOKИ
значи почна с нападките и с определенията, на което няма да отговоря..
това момиче да си направи прическа да си сложи лек грим, който да подчертава, това което има. Да се чувства добре в 1 прилепнали дънки (примерно) и 1 тесен потник/тениска.. да си обуе обувки на ток значи че момичето е леко.. имаш мн изкривени представи за цялата картинка
Не,но обикновено такива са надути.Първоначално написано от Sharpay
Какво искаш да покажеш с тоя тесен потник и прилепнали дънки?
А какво лошо пък има в това да е естествена и да не се гласи толкова много?
4XCOKИ
За надутите няма смисъл да говорим всеки сам си избира дали да е такъв или не.. попринцип дали тези момичета са надути зависи само от тяях и за всяко момиче това е строго индивидуално.
искам да се чувствам добе.. а и какво лошо има в това момиче да покаже че има красиво тяло и тя самата се чувства красива в него.. естествена.. естествена може да е като ходят 3 месеца и е у тях и гледат филм.. тогава са вече заедно и не не харесват само външния си вид, а и това което са всъщност.Тогава може да е естествена.
по бански...![]()
![]()
еми нещо, което ти е удобно... все пак не искаш през 2 минути да се наместваш нали...
времет0 тu uztuча
пф...първо говореше за първо впечатление,а сега за след 3 месеца...Първоначално написано от Sharpay
Като е важно първото впечатление,защо трябва да го правиш погрешно? Бъди естествена още в началото,а не след 3 месеца,когато ще е разбрал,че не си това,което е видял в началото.
Няма лошо...ама защо трябва да показва само него бе? Покажи и че имаш акъл в главата.Първоначално написано от Sharpay
Аха...значи преди това не може.Тогава може да е естествена.
4XCOKИ