.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Тема: Облекло

Град
    Валхала
    Не мога да ви разбера вас женските за какво винаги трябва да си налагате мнението?

FUNKYZEIT!!!!

оле изключителна злоба се таи в тебе..

сега почна да обиждаш и на акъл.. никой не е казвал нищо за него. Тук питат за облеклото.. Акъла е нещо съвсем друго..

а ти като защитаваш своята теза погледни какви снимки си сложила в профила си..
    -прическа - на вафлички, даже ми се струва боядисана в краищата( изглежда много добре)
    -грим - със сигурност има черен молив спирала и гланц.. за фдт може да се почудим..
    -позата - естествено

що не качи една ЕСТЕСТВЕНА снимка..

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Sharpay
    оле изключителна злоба се таи в тебе..

сега почна да обиждаш и на акъл.. никой не е казвал нищо за него. Тук питат за облеклото.. Акъла е нещо съвсем друго..

а ти като защитаваш своята теза погледни какви снимки си сложила в профила си..
    -прическа - на вафлички, даже ми се струва боядисана в краищата( изглежда много добре)
    -грим - със сигурност има черен молив спирала и гланц.. за фдт може да се почудим..
    -позата - естествено

що не качи една ЕСТЕСТВЕНА снимка..
    Косата ми не е нищо особено. А и вече съм си оставила естествения цвят. Черно-бялата снимка е стара. Харесвам си я щото е черно бяла.
    А основната...като изключим черния молив и спиралата,другото си е естествено. ФДТ (тъпо съкращение) ...не мога да го трая тва по мен...все едно съм мръсна.
    Та какво видя в мен точно>? Каква поза? Оо
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Град
    България
    На кратко нищо прекалено нещо в нормите
    Нито прекалено секси нито прекалено консервативно и всеки човек си има вкус и въображение използвайте ги

Ако излезете примерно на разходка в парка или да пиете по кафе се облечи както намериш за добре.. Женствено, но да не прекаляваш..
    Ако те покани на ресторант или кино - нещо по-официално..

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Тъпа тема алърт...*ПИИИЙЙЙЙП*
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Цитирай Първоначално написано от LoveRetroMusic
    Само по парфюм.

в нещо което ще си Тии ,,, хаха а не да се наконтиш да се направиш и 2 пат като те види да си кажи аз със нея ли се срешнах .. + това не е важно толкова облеклото , а къква си ти всъшност ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си