- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Облекло
оле изключителна злоба се таи в тебе..
сега почна да обиждаш и на акъл.. никой не е казвал нищо за него. Тук питат за облеклото.. Акъла е нещо съвсем друго..
а ти като защитаваш своята теза погледни какви снимки си сложила в профила си..
-прическа - на вафлички, даже ми се струва боядисана в краищата( изглежда много добре)
-грим - със сигурност има черен молив спирала и гланц.. за фдт може да се почудим..
-позата - естествено
що не качи една ЕСТЕСТВЕНА снимка..
Косата ми не е нищо особено. А и вече съм си оставила естествения цвят. Черно-бялата снимка е стара. Харесвам си я щото е черно бяла.Първоначално написано от Sharpay
А основната...като изключим черния молив и спиралата,другото си е естествено. ФДТ (тъпо съкращение) ...не мога да го трая тва по мен...все едно съм мръсна.
Та какво видя в мен точно>? Каква поза? Оо
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
На кратко нищо прекалено нещо в нормите
Нито прекалено секси нито прекалено консервативно и всеки човек си има вкус и въображение използвайте ги![]()
Ако излезете примерно на разходка в парка или да пиете по кафе се облечи както намериш за добре.. Женствено, но да не прекаляваш..
Ако те покани на ресторант или кино - нещо по-официално..![]()
Тъпа тема алърт...*ПИИИЙЙЙЙП*
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Първоначално написано от LoveRetroMusic
![]()
![]()
в нещо което ще си Тии ,,, хаха а не да се наконтиш да се направиш и 2 пат като те види да си кажи аз със нея ли се срешнах .. + това не е важно толкова облеклото , а къква си ти всъшност ...