- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пазарувате ли от second hand??
Тука пишете дали се престрашавате да си купувате парцалки от втора употреба и дали мислите, че е срамно.
Да, почти всички дрехи са ми от там.
Вярно, че има абсолютни парцали, но има и хубави запазени маркови дрехи, които в магазините в България не могат да се купят.
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
ако си харесав нещо бих ,но не съм влизала в такива магазини![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Всички дрехи почти са ми от там. Само бельо/бански/обувки си пазарувам от "нормални" магазини
да.
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Първоначално написано от galu6a
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Не обичам да нося такива дрехи все пак колкото и да са прани се сещаш че някой друг ги е носил преди теб![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
Дам
nicolepcd
Първоначално написано от guinessgirl
не се изказвай неподготвен,прасе
и?Първоначално написано от happyfacex
![]()
по темата: Ами вече почти всички дрехи са ми от там,ама рядко си купувам дънки,понеже са прекалено големи повечето.Иначе имам в изобилие суичъри (любимата ми дреха
) ,тениски,потници
.. Обожавам да се ровя..Допреди няколко години ми беше адски неприятно да влизам в такива магазини,ама един приятел ме "зариби" и си ходя редовно.
![]()
![]()
а в Бургас къде има такъв магазин![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Това не е напълно вярно...Първоначално написано от happyfacex
Попринцип в магазините втора ръка(качествените) дрехите се подбират много внимателно. Даже има и чисто нови, стоят си с етикетите (все едно си в outlet магазин). А ако и продавачката ти е позната, може да ти задели нещо по-хубавоЕ, вярно е, че понякога има и големи боклуци, но има и много качествени и едновременно с това евтини дрехи.
И аз си пазарувам най-вече от втора ръка, ама не от тия големите, а някви по-ъндърграунд.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Купувал съм си точно 2 неща - една блузка на Supermen и 1 друга блузка и това е,иначе не е кой знае колко.. (:
Никога не си купувам дрехи втора употреба.
Не съм влизала,миризмата ме отблъсква.
Ако си харесвам нещо си го купувам, но по принцип рядко харесвам такива дрехи. Не знам защо..
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
ами аз по принцип много ги мразя тея магазини, щото дрехите са некви стари, вътре е пълно с бабички, но един път влязох в един такъв магазин и си купих едно късичко якенце като дънково и е на овиесе, мн си го харесвам и струваше 4лв.Имам приятелки които си купуват страхотни неща от такива магазини ама аз като вляза нищо не ми харесва. Някой от София би ли казал някакъв хубав магазин 2ра ръка, без Мания?
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
как ще си харесаш нещо,ако не влезешПървоначално написано от tonie__
![]()
иначе имам еидн суичер...повечето неща са боклуци.
^аз съм влизала веднъж и нещо не ме грабнаама може би не съм уцелила магазина
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
имам предвид ,че мога да си купя ,защото има някои хора които като кажеш ,че са от 2 употреба все едно казваш ,че си изкарала от контейнераПървоначално написано от cactus
ее някой ще ми каже ли къде се намират тези магазини в Бургас моля![]()
ами мисля,че в чужбина ги събират в контейнери... :Д
не като нашите,разбира се