.
Отговор в тема
Страница 3 от 9 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 210
    Добре де,не ви ли е гадно като знаете,че някой друг я е носил тази дреха.Иначе видях че сте си купували и хубави неща,някой може ли да постне снимка с нещо хубаво и да каже колко пари е,да си направя равносметка

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    с тия снимки съм затруднена ...но нали съм добричка го снимах

http://img171.yfrog.com/img171/4462/dsci9191.jpg
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    с тия снимки съм затруднена ...но нали съм добричка го снимах

http://img171.yfrog.com/img171/4462/dsci9191.jpg
    хубав е много.Някаква марка ли е или...и колко пари е

Град
    Heaven
    ^ към 6 лв беше и не знам дали е известна марката .... пише 'yes or no'

и не миришеше на нищо..

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от galu6a
    предлагам ,който има дрехи от там да постне снимки
    Виж ми постовете в темите за летните и есенно/зимните дрехи и аксесоари

Редовна съм,почти всичките ми дрехи са втора употреба.

hottie
    Guest
    Не, защото нямам нерви и време да се ровя пък и често мирише гадно. Не съм против, но нямам навика да го правя.

Супер фен Аватара на iPurple
    Дрехите в магазините втора употреба са от страни като Германия.. и ги събират за да ги дават на бедните страни като България и Румъния. Колкото и да ги дезинфекцират нали се сещате, че има възможност да ги е носил някой болен човек.

По темата: Не.
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от iPurple
    Дрехите в магазините втора употреба са от страни като Германия.. и ги събират за да ги дават на бедните страни като България и Румъния. Колкото и да ги дезинфекцират нали се сещате, че има възможност да ги е носил някой болен човек.

По темата: Не.
    А ти нали се сещаш, че дънките, които пробваш в някой редовен магазин да ги е пробвал някой с венерическа болест, или някаква друга приятна кожна заразна болест.

Гаранция няма никъде

имам някои неща от там..понякога можеш да изнамериш много хубави дрешки
    все пак живота е розов..докато не ти го омаца някой с черни бойчки ;d

Не бих си купила нещо от такъв магазин,най-малкото,защото не бих влязла.
    Веднъж бях разгледала в един,миришеше зле и имаше само някакви бабешки дрехи.Освен това не ми харесва,някой друг да е носил тези дрехи,а аз дори да не знам кой.

какво не бе...мн дрехи имам от там..по-оригинални..знаеш че др няма такива(в повечето случай) аа и не ме е срам..срам ги е комплексарите за които дрехите са най-важни...и само нещо по-дбре втора употреба и с марка от колкото ефтините ментета ....които повечето имат и се заблуждават че е по-добре от втората...нови те ми неща са Original...но и от втора ръка имам някоя дрешка

P.S.: Трябва да се борим с финансовата криза

Град
    KaRlOw0
    Цитирай Първоначално написано от ifilin4ica
    Цитирай Първоначално написано от happyfacex
    Не обичам да нося такива дрехи все пак колкото и да са прани се сещаш че някой друг ги е носил преди теб
    Това не е напълно вярно...
    Попринцип в магазините втора ръка(качествените) дрехите се подбират много внимателно. Даже има и чисто нови, стоят си с етикетите (все едно си в outlet магазин). А ако и продавачката ти е позната, може да ти задели нещо по-хубаво Е, вярно е, че понякога има и големи боклуци, но има и много качествени и едновременно с това евтини дрехи.
    +1
    и аз имам дрехи от там но си ги нося вкъщиии

да, пазарувам
    В живота винаги
    става така,
    че обичаш този,
    който бяга от теб,
    а бягаш от този,
    който те обича...

Град
    В света на чудесата..
    Цитирай Първоначално написано от vampire_girl_
    Не бих си купила нещо от такъв магазин,най-малкото,защото не бих влязла.
    Веднъж бях разгледала в един,миришеше зле и имаше само някакви бабешки дрехи.Освен това не ми харесва,някой друг да е носил тези дрехи,а аз дори да не знам кой.
    Нееее....не бих пазарувала от такъв тип магазин,дори да ми подаряват дрехите ей така без пари Искам,когато нещо е мое то да си е лично мое и да знам,че аз съм първата,която го облича

и не миришеше на нищо..
    Леле 6лв,та ти не плащаш а панталона е хубав,наистина.Ти от кой град си,защото в моя има само едно такова магазинче мисля,обаче като го погледна отвън и не ми се влиза вътре

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Купувам, нищо лошо или срамно не виждам в това да купувам употребявани дрехи, се едно някой на улицата знае от къде съм си купила дрехите. Последно си взех една супер сладка черна рокличка за по-малко от 2 лв, скъсах се да ходя на плаж с нея ( а и не само) като работех на морето.

Нямам нищо против тези магазини.

Имах приятел от Полша, който носеше втора ръка. Финансовото му състояние беше доволно.
    В http://www.hel-looks.com/ (Финландия) 70% от хората са с такива дрехи.
    Кво правим?
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

радвам се, че повечето мнения са положителни

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    Цитирай Първоначално написано от lipstik
    Влизала съм в такива 2-3 пъти и съм остана с впечатлението,че дрехите са някви лелчески,все едно са от 10-15 години,буквално нищо хубаво...
    +1

Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от ellikok

и не миришеше на нищо..
    Леле 6лв,та ти не плащаш а панталона е хубав,наистина.Ти от кой град си,защото в моя има само едно такова магазинче мисля,обаче като го погледна отвън и не ми се влиза вътре

от благоевград съм,иначе и аз не бях влизала ама из цял град нямаше текива панталони и изведнъж влязох и като го видях лелее.... даже сега ще обиколя и другите магазини за 2ра употреба. ;д

Цитирай Първоначално написано от Swinkenhoffer
    Имах приятел от Полша, който носеше втора ръка. Финансовото му състояние беше доволно.
    В http://www.hel-looks.com/ (Финландия) 70% от хората са с такива дрехи.
    Кво правим?
    По принцип съм фенка на тоя стил, ама в тоя сайт НИТО един човек не ми хареса. Прекалено безлични и клошарски са ми...

Мисля, че ако дрехата е запазена няма никакъв проблем дори и да е втора употреба, защото тея времена в България не всеки може да си позволи дънки примерно за 40 лева или повече.. друг е въпроса, че има някакви гъзари дето трябва все да се праят, пък майките и бащите им се потят за 1 заплата и после те я издухват.

Изкопирано от http://kakvomislish.com/za-pazaruvan...a-upotreba.htm

Аз също съм носила дрехи от магазини втора употреба!

Цитирай Първоначално написано от ellikok

и не миришеше на нищо..

от благоевград съм,иначе и аз не бях влизала ама из цял град нямаше текива панталони и изведнъж влязох и като го видях лелее.... даже сега ще обиколя и другите магазини за 2ра употреба. ;д
    Къде в Благоев има такъв хубав магазин,защото аз съм от Сандански и ако минаввам някой път през Благоев да го посетя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си