- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пазарувате ли от second hand??
Добре де,не ви ли е гадно като знаете,че някой друг я е носил тази дреха.Иначе видях че сте си купували и хубави неща,някой може ли да постне снимка с нещо хубаво и да каже колко пари е,да си направя равносметка![]()
с тия снимки съм затруднена ...но нали съм добричка го снимах![]()
http://img171.yfrog.com/img171/4462/dsci9191.jpg
хубав е много.Някаква марка ли е или...и колко пари еПървоначално написано от bloodyF
Виж ми постовете в темите за летните и есенно/зимните дрехи и аксесоариПървоначално написано от galu6a
![]()
Не, защото нямам нерви и време да се ровя пък и често мирише гадно. Не съм против, но нямам навика да го правя.
Дрехите в магазините втора употреба са от страни като Германия.. и ги събират за да ги дават на бедните страни като България и Румъния. Колкото и да ги дезинфекцират нали се сещате, че има възможност да ги е носил някой болен човек.
По темата: Не.
Fall down seven times..
Stand up eight.
А ти нали се сещаш, че дънките, които пробваш в някой редовен магазин да ги е пробвал някой с венерическа болест, или някаква друга приятна кожна заразна болест.Първоначално написано от iPurple
Гаранция няма никъде
имам някои неща от там..понякога можеш да изнамериш много хубави дрешки![]()
все пак живота е розов..докато не ти го омаца някой с черни бойчки ;d
какво не бе...мн дрехи имам от там..по-оригинални..знаеш че др няма такива(в повечето случай)
аа и не ме е срам..срам ги е комплексарите за които дрехите са най-важни...и само нещо по-дбре втора употреба и с марка от колкото ефтините ментета ....които повечето имат и се заблуждават че е по-добре от втората...нови те ми неща са Original...но и от втора ръка имам някоя дрешка
P.S.: Трябва да се борим с финансовата криза![]()
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от ifilin4ica
и аз имам дрехи от там но си ги нося вкъщиии![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
да, пазарувам![]()
В живота винаги
става така,
че обичаш този,
който бяга от теб,
а бягаш от този,
който те обича...
Нееее....не бих пазарувала от такъв тип магазин,дори да ми подаряват дрехите ей така без париПървоначално написано от vampire_girl_
Искам,когато нещо е мое то да си е лично мое и да знам,че аз съм първата,която го облича
![]()
Леле 6лв,та ти не плащаш а панталона е хубав,наистина.Ти от кой град си,защото в моя има само едно такова магазинче мисля,обаче като го погледна отвън и не ми се влиза вътреПървоначално написано от bloodyF
![]()
Купувам, нищо лошо или срамно не виждам в това да купувам употребявани дрехи, се едно някой на улицата знае от къде съм си купила дрехите. Последно си взех една супер сладка черна рокличка за по-малко от 2 лв, скъсах се да ходя на плаж с нея ( а и не само) като работех на морето.
Нямам нищо против тези магазини.
Имах приятел от Полша, който носеше втора ръка. Финансовото му състояние беше доволно.Първоначално написано от iPurple
В http://www.hel-looks.com/ (Финландия) 70% от хората са с такива дрехи.
Кво правим?
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
радвам се, че повечето мнения са положителни![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По принцип съм фенка на тоя стил, ама в тоя сайт НИТО един човек не ми хареса.Първоначално написано от Swinkenhoffer
Прекалено безлични и клошарски са ми...
Мисля, че ако дрехата е запазена няма никакъв проблем дори и да е втора употреба, защото тея времена в България не всеки може да си позволи дънки примерно за 40 лева или повече.. друг е въпроса, че има някакви гъзари дето трябва все да се праят, пък майките и бащите им се потят за 1 заплата и после те я издухват.
Изкопирано от http://kakvomislish.com/za-pazaruvan...a-upotreba.htm
Аз също съм носила дрехи от магазини втора употреба!
Къде в Благоев има такъв хубав магазин,защото аз съм от Сандански и ако минаввам някой път през Благоев да го посетяПървоначално написано от bloodyF
![]()