- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пазарувате ли от second hand??
Целия форум разбра,че имаш панталон за 6 лв!!!!!Първоначално написано от bloodyF
Извинявай,но става досадно вече!!!
Лелеее този сайт е уникален!Първоначално написано от Swinkenhoffer
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
^ Наистина има страшни попадения.![]()
What you give is what you get!
Има добри неща, ама понякога си мисля, че са доста болна нация...
Факт е обаче, че и там се пазарува от втора ръка, навсякъде всъщност. Не виждам защо масово се наблюдават разни комплекси за малоценност - кви дрехи ни пращали, прошляците на Европа, али-бали разни.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
гнус ме е супер много ..... само якото е че като си вземеш дреха от там сии уникален ...... едва ли има по няколко размера даже .....това си е като гнусен бутик
хахах
не се убиждайте ...въпрос на .... принципи (може и така да се каже)
ахам окс мерсиПървоначално написано от bloodyF
![]()
от кое те е гнус? от факта че всички дрехи са минали през химическо чистене ли?Първоначално написано от MyDuality
а не те ли е гнус да пробваш дрехи в обикновените магазини? никога не знаеш кой е пробвал преди теб
Иначе да - в цял свят се пазарува от секънд хенд (но предимно хората, които си имат собствен стил, а не пикли които купуват само каквото е модерно). И има страааашни находки
Аз искам компания за ходене по секънд хенди, но всички обичат да си ходят саминякой от София няма ли, който е навит, по дяволите!
Saatana vittu perkele hate crew!
^ След като една известна форумна дама ми изневери и започна да обикаля заедно с една друга пак известна форумна мацка, започнах сама да си ходя. Отскоро си намерих шопинг партньор.
Предлагам да направим форум среща по магазините![]()
Хахахахаха, абе ейй!!!!![]()
Бяхме заедно...за една кауза! :Д
Като имам пари ше ти звънна обезателно, че с теб ми върви.![]()
What you give is what you get!
Не, просто не мога да си намеря хубав магазин![]()
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
глупостиПървоначално написано от tanchu
там има мн оригинални дрешки..в смисъл че по обикновените магазини няма такива якички
![]()
Имам тука едни съвсем нови дънки, слагани 1 път за дали има и 1 час преди месец.Днес ги слагам, а те направо ми висят...отслабнала съм доста.Та си мислех мога ли да ги оставя в някой магазин втора употреба и, ако мога колко пари дават
![]()
No MaN, No CrY!!!
\m/
Имам тука едни съвсем нови дънки, слагани 1 път за дали има и 1 час преди месец.Днес ги слагам, а те направо ми висят...отслабнала съм доста.Та си мислех мога ли да ги оставя в някой магазин втора употреба и, ако мога колко пари дават
![]()
No MaN, No CrY!!!
\m/
не, не можеш.
дрехите ги носят от чужбина
български не приемат...
Не съм пазарувала, но не виждам нищо срамно в това.Въпрос на избор е.
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
някои приемат,но пункта е в СофияПървоначално написано от PIF
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Е аз съм в Бургас...мерси за отговорите.Първоначално написано от tonie__
No MaN, No CrY!!!
\m/
Първо не го знам магазинчето ..
И второ .. амии до сега не съм си купувала такива дрехи .. влизали сме с мои приятелки амаа нищо не ми е "грабвало окото" ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
^аз съм влизал веднъж и нещо не ме грабна Confused ама може би не съм уцелила магазина![]()
+ обожавам да се ровя (като кокошка съм) даже с ръка на сърцето си твърдя, че най-хубавите ми и качествени дрехи са закупени точно от Втора употреба магазини! Повечето даже бяха още с етикетите :P Имам чанта, панталон (мн готян розов), суитшъри, блузи, яке, балтон (невероятен даже ако искате и снимка ще постнаПървоначално написано от vellvet
, 1 чифт обувки, рокли хмм.. така де, поолях се май
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
постни снимкиПървоначално написано от pinki
![]()
Аз обикновено не мога да си намеря нищо хубавоВсе са прекалено широки и лелченски дрехите..!Имам обаче една страхотна чанта и едно пуловерче, ама то не беше точно секънд хенд, а някакво по-странно магазинче
![]()
АА и едно страхотно тънко шалче, струваше 10 стотинкиТъпото е, че още не съм го слагала...
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
като по-малка имах доста, но напоследък като се замисля нямам. най-много 1-2 блузи. може би е заради това че последните пъти когато съм ходила не съм си намерила нищо което да ми хареса.