- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пазарувате ли от second hand??
Много рядко пазарувам в такива магазини,но се е случвало.Попринцип като си купувам дрехи минавам през магазините,в които продават дрехи конфискувани на митницата.Има някои наистина хубави и ефтини дрешки и обувки.
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
Аз утре смятам да ходя.Можете ли да ми кажете къде е Манията в Бургас?
уааа на вс ли бе ай само на палтото то иначе аз ще има да снимаам.....Първоначално написано от ellikok
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
аха
имам парцалки от там .
повечето ги нося у дома![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Да, не толкова си пазарувам от там, отколкото ходя за изживяването, много е забавно ходиш си ровиш си в големите кошове, може да си намериш какви ли не съкровища. Аз последно си намерих едно парче лилав тюл и си го направих като панделка за главата, ама приличам с него на Лейди-гага-мики-маус и не го нося, хаха
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
Днес си купих чисто нова тениска на Лии Купър за 7 лв от един секънд хендНе е нищо особено, но за часовете по физическо и за фитнеса е идеална
![]()
Даже я снимах: http://img41.imageshack.us/img41/7186/s5004766.jpg
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
мне нямам нищо от там но нямам нищо против магазините. не мога да си намеря нищонякак си ако видя определена дреха там няма да ми хареса а ако я видя същата в някав марков кагазин ще мранкам 2 дена за нея.. не че сам няква маркова. купуван си стоки на нормална цена . .
ПП: и дънкитеужс - лелчески (бабешки дене кажа) и дълбоки
![]()
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Не съм посещавала такъв магазин,но скоро мисля да го направя
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
к'во...къде...?в сСофия има пункт лии???
приемат ли бебешки дрехи?
не,наистина,ще забогатея доста ако взимат бебешки парцалки
та ако някой знае,да обяснява,моля....
по темата:ахам,много обичам да отида в някой съкънд хенд и да си разглеееждам с часове...там има качествени европейски дрехи,малко носени,защото на европееца като му е 3000 евро заплатата,много го интересува че ще даде 25 за някви дънки...енд соу...понеже си имат пари,и си сменят често дрешките,ти,в България получаваш хубава (най често маркова)дреха за добри пари....
има и някви "боклуци" от които можеш да си направиш сякви работи...веднъж,със една приятелка намерихме три еднакви,черно-лилави шала...и й ушихме адски добрата пола от тях,и излезнаха 1.50...и най якото е,че така тая дреха си я имаш само ти,и знаеш че е почти невъзможно да видиш някого със твоята дреха(за разлика от теранова и блузките от там)
п.п.и като ви е толкова срам,че са втора употреба дрехите,не казвайте че са,кой ще рабере...![]()
мм единствената ми дреха от втора употреба е една блузка на H & M ..обожавам яя
![]()
и все пак предпочитам като си купувам дреха да е нова ..
но ако ми хареса някоя от втората употреба .. бих я носила![]()
![]()
рядко пробвам дрехи ... взимам най-малкия номер и всицко е ок ....Първоначално написано от Boot
Някой би ли ми обяснил къде е Манията в Плевен? Знам къде е центъра,мола,макси центъра,пазара и така?Ако може по тях да ме ориентирате![]()
Хора препоръчайте ми някой в София?![]()
ами да , купувам сикачеството е много добро а и често си намирам дрехи на марки които ги няма в БГ .. а иначе съм навита на обиколка по секънд хендовете
![]()
billytalent-Емии,Мания-та![]()
Даа,айде да се събереме 3,5,7,20 софянки и да се биеме по магазините за дрехи ^^![]()
![]()
Не мисля,че е срамно.Секи с вкуса си и с възможностите си.Аз лично съм влизала само един път в такъв магазин,но беше пълен с боклуци и си излязох веднага.Не бих си купила нищо от тези магазини.
Обичам Манията![]()
Последно си купих бяло палто на H&M от кашмир - обожавам го!
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Деааа мама имПървоначално написано от Romance
В Бургас май няма Мания...ходих до Ббратята,ам има некъв мизерен магазин Зиг заг,пълно беше с мангали и нямше ниищо хубаво.![]()
Аз имам кецове конвърс от там ... 5 лева.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Манията,но си нямам представа къде се намират тези магазиниПървоначално написано от InisMona
![]()
ако ти помогне---> http://shmania.net/bg/shops.phpПървоначално написано от billytalent