.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 63 от общо 63

Тема: лека жена

Цитирай Първоначално написано от Bastard
    Всичките сте леки жени ве ще ви ************ на жената вяра да нямаш...... по-добре главата в торбата отколкото да се довериш на женско
    то4но така брата евала

Град
    in my world!
    Цитирай Първоначално написано от rusoto_baby_f
    Цитирай Първоначално написано от cv3t3linda
    Цитирай Първоначално написано от Stela90
    Цитирай Първоначално написано от golqmumnik
    Лека жена е тази,която просто се чука с някой пич просто щото е готин и сладък,без никакво опознаване,както пръча на село чука козата,само че той не туря капут.
    Схващането, че мъжете можело да имат "бройки", а жените не е повече от тъпо. Когато един мъж "покори" едиси колко жени е вече голямата работа, а когато това е жена веднага и се лепва етикат "к***а" или "лека жена". Секса е удоволствие не само за мъжката половина, а и за женската.
    Когато си не обвързан/а какво те спира да заговориш "пича/мацката" на бара? Това е повод да си прекараш една чудесна вечер, а ако има и нещо повече добре дошло.

+1 абсолютно съм съгласна
    [b]+1 и аз
    +1
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Цитирай Първоначално написано от ohluv
    Да но си представи как ще реагира въпросния мъж като разбере ква е била жена му.Извинявай ама ако някоя смята че като е преспала с 20-30 пръча или повече не е к***а да излезе и да каже с колко е преспала да видим ква ще е реакцията на хората.
    Няма разлика между двата пола!Можем да поспорим дали ще ми е приятно на мен или на, която и да е било друга ако разбере, че любимият и е минал през "половината град". Една жена може да си е легнала с половината град ако иска и пак да е на ниво. Може да е спала с 5-има, но да е к***а.Една жена трябва да има интелигентно излъчване и такова поведение,че да си кажат за нея,че е трудно достъпна.Така и името ще и е чисто.Има жени който с двама са били едва едва,а поведението им е под всякаква критика.Курвата е тъпо пърче, което се излага, гони мъжете, нахална е, използва всеки възможен момент за да се пуска.к***те са мръсни същества, правят глупости, мъжете не ги уважават Как да наречеш к***а, жена която ти е доставила удоволствие
    дада няма разлика друг път незнам как да ти го обесня просто немога но жена + много мъже = БАШ КУРВА ааа и за луфта ... :lol

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Когато парадира с заложбите,броиките и дрън дрън абе чисто курвенския манталитет си показват...

Лека жена е тази,която просто се чука с някой пич просто щото е готин и сладък,без никакво опознаване,както пръча на село чука козата,само че той не туря капут.
    Схващането, че мъжете можело да имат "бройки", а жените не е повече от тъпо. Когато един мъж "покори" едиси колко жени е вече голямата работа, а когато това е жена веднага и се лепва етикат "к***а" или "лека жена". Секса е удоволствие не само за мъжката половина, а и за женската.
    Когато си не обвързан/а какво те спира да заговориш "пича/мацката" на бара? Това е повод да си прекараш една чудесна вечер, а ако има и нещо повече добре дошло.
    Не съм съгласен! За мъжете е едно, за жените друго. Съжалявам...

това се превърна във война на половете.Не е честно изобщо пак жените сме ощетени.Не мога да разбера защо така се получава жените-к...и а мажете печове.То така е като сме по добри във всичко,по-лесно е да ни се лепне някои етикет

Курва е жена,която показва подобно държание,защото както каза адашката няма как да си сигурен/а с колко точно е спала една жена,това няма и никакво значение,тя сама си преценява с колко и с кои ще спи,ако е умна и спи с много,ще направи така,че никой да не разбере. Ако е глупава ще се натиска на всички мъже от 1 компания например един пред друг.

Мега фен Аватара на DaNGeRousLy
    Град
    Шумен
    Когато те минат толкова колкото Alexandra93 са я минали,гордо може да кажеш аз съм ку**а

Нищо ли4но

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от DaNGeRousLy
    Когато те минат толкова колкото Alexandra93 са я минали,гордо може да кажеш аз съм ку**а

Нищо ли4но

Определено!!!

--------------------------------------------------------

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Точно!
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си