Кво да ти кажа, за мене ти в случая си глупачка, всеки мъж мож да измисли 1001 неща, нещата които оже би са ти нужни на теб да чуеш за да си легнеш с него.

ето това исках да кажа,че тук не е ставало дума за заблуди ,а просто сме се харесали вечерта или през деня в кафе ми се е случвало да се зпоанем на плажа в дискотека и след време когато се виждаме и на мен ми харесва и аз го привличам и просто става това не е нещо лошо без никакви задължение след това без нищо повече и сме си приятели пак ...имам наи -добяр приятел от 5 години спахме 2 години след като се бяхме запознали,защото година усещахме как го желаем и когато го направихме не осъзнавахме какво става то просто се случваше.Всеки сам преценява за себе си ...не съм объркана ни най-малко просто бързо пораснах и разбрах как да се отнасям за да не бъда аз потърпевшата т.е. аз да командвам парада.Просто обичам да излизам и да съм в компанията на различни хора ,защото едните са на по 20 и нещо имам и познати колкото майка ми на по 37 39 ..просто обичам различноито и да ос1ществявам нещата,за които преди години въобще не допусках да говоря