.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

самонараняване някакси?

някой има ли идея как мога да си причиня някаква силна болка, да си навехна лошо крака, да куцам 1-2 месеца или ръката нещо... трябва ми един вид оправдание

оправданието можеш да го измислиш и без да си трошиш нещо
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

Град
    Пловдив
    ритай силно някой стълб докато вече не може да ходиш
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Мега фен Аватара на ameli
    отсечи си крайник по избор
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Ами чудя се защо ти е да си причиняваш такива неща,надявам се си наясно,че боли доста,особено при счупване.Мисля си ,че го правиш заради училището,не ти се ходи,а ? Както и да е .Исках да ти кажа как при мене се получи навяхване на глезена и няколко дена се чувствах изтръпнала и куцах.Обаче моето не беше нарочно.Бях някъде към 4-5 клас и бяхме на едно заведение с басейн.Като взехме да си тръгваме и в тъмното не съм забелязала високо бордюрче пред мене,та като се спънах,само,че не паднах по очи,после ме хванаха за рамената,да ме домъкнат до колата поне.Хаха.Голяма болка беше,чувството е все едно,че някоя кост някак си е "заместена" и ти пречи.Е,така бях около седмица.А на теб нали ти трябва нещо по-дълготрайно?Отиди и играй баскетбол с приятели и си пресрещни някой пръст с топката.На един познат така му се случи и после месец с гипс.Бе не смятам,че правиш правилно така да се самонаказваш,но си е твоя работа.

Цитирай Първоначално написано от ameli
    отсечи си крайник по избор
    Със брадвата и айде

Не ве... засили се със всичка сила и... - през прозореца... така ще си оправдана за цял живот (ще дойда на погребението да хапна жито, кажи на майка си, че го обичам с орехи)

Голям фен Аватара на cveteto64
    Не искам да ствам супер любопитна ама наистина за какво ти е да го правиш това... А по темата има абсурдо много начини,чрез който можеш да се нараниш и наистина да те боли ама не ти ги препоръчвам...
    "Колкото повече, толкова повече..!"

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    един приятел,които тренира карате ме изрита така в д-то че 6 месеца едвам седях и ходенето ми беше затруднено..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

вземи 1 чук и се прасни по коляното,но силно и ако може направи видео,ще е фън

Град
    в света на приключенията ..
    ахахахаххах някои хора наистина не искат да ходят на училище

Тц-тц!
    Не съм вярвал , че може да има толкова глупави хора !
    Надявам се да разбереш иронията на тези , които са ти отговорили .

хах това да се нараниш за извинение няма никакъв смисъл и на мен са ми минавали такива мисли през главата, но повярвай ми много по-лесно е,ако само се правиш че куцаш аз веднъж просто не стъпвах на едната си пета с извинението че е пукната

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си