.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Тема: Molq pomognete mi

Град
    Sozopol

Molq pomognete mi

Zdraveite na vsi4ki ako mojete da mi pomognete predvaritelno blagodarq zna4i vlubena s1m v edno mom4e no toi se okaza 4e haresva nai dobrata mi priqtelka i vedn1j po skaipa te sa si pisali i toi i e kazal 4e q haresva tq napravo go otrqza s dumite az ne davam krediti i toi e ujasno ot4aqn as se opitvam da mu pomagam i mu kazvam 4e toi e krasivo mom4e i 6te nameri istinskata lubov kato taka iskam da my namekna 4e go haresvam no toi si ostava moi dob1r priqtel i ne znam dali razbira 4e s1m vlubena v nego toi mi spodelq mnogo daje s1m go zabelqzvala 4e v 4asovete me gleda no ni6to pove4e ne znam kak da mu pokaja 4 go haresvam ako vie imate idei 6te vi b1da mnogo blagodarna
    ЦеЛуВкА По НоСлЕтО ЦеЛуВкА По ВрАтЛеТо ЕзИчЕ ТуК И ТаМ мМм АкО ПрОдьЛа НеЗнАм - МаЙ Ще Те ИзЯм !

Мега фен
    Град
    <3
    *три точки*
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

трябва да му кажеш
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

Град
    Бикини-Ботъм
    Ъ кофти?

Помогни му да се уреди с приятелката ти,а ако тя толкова не го иска,го утешавай там и се възползвай от нараненото му сърчице.
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от sulley
    Ъ кофти?

Помогни му да се уреди с приятелката ти,а ако тя толкова не го иска,го утешавай там и се възползвай от нараненото му сърчице.

Слушай кво ти приказва .. има право

Град
    Sozopol
    erityYy ne moga da mu kaja za6toto moje da me otreje i ne iskam cqlo daskalo da znae 4e go haresvam
    ЦеЛуВкА По НоСлЕтО ЦеЛуВкА По ВрАтЛеТо ЕзИчЕ ТуК И ТаМ мМм АкО ПрОдьЛа НеЗнАм - МаЙ Ще Те ИзЯм !

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от essmeraldaa
    erityYy ne moga da mu kaja za6toto moje da me otreje i ne iskam cqlo daskalo da znae 4e go haresvam
    Ами ако те отреже и наистина цялото даскалот разбере, че го харесваш, ти направи така, че после всички да знаят той коя харесва(че даже е отрязан).Нали се сещаш накъде бия. Така, че опитай късмета си, но гледай да уцелиш подходяш момент. ;]
    Big or small, lies are lies!

Град
    България
    ю

Айде стига с тоя страх да бъдеш отхвърлена .. хайде представи си,че и той те харесва ама и него го е страх и кво става? И двамата чакате нещо да се случи,ама помогни малко на съдбата.Кажи му и толкова.Не тряа ти пука от другите

Град
    Sozopol
    mersi dadohte mi o6te kora6

Град
    Бикини-Ботъм
    Цитирай Първоначално написано от Kukumqvka
    ю

Айде стига с тоя страх да бъдеш отхвърлена .. хайде представи си,че и той те харесва ама и него го е страх и кво става? И двамата чакате нещо да се случи,ама помогни малко на съдбата.Кажи му и толкова.Не тряа ти пука от другите

Решителните жени ще оправят света и това е!
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Когато тръгнете(ако това се случи изобщо), няма ли цялото даскало да знае? Тъпо извинение. Пък и не знам дори защо използваш цялото даскало.. да не сте някакви звезди двамата?

Град
    Sozopol
    ne prosto ne iskam da znaqt 4e me e otrqzal za6toto po veroqtno tova da se slu4i

ne prosto ne iskam da znaqt 4e me e otrqzal za6toto po veroqtno tova da se slu4i
    Виж ми горния пост.К'во се страхуваш..давай по смело..

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от vagarious

Според мен поста ти беше леко глуповат с извение,защото е супер детцко да постапиш така,ама всеки има мнение

essmeraldaa ,ако позвалиш на страха,да ти попречи да ''играеш'' образно казано..до никъде няма да стигнеш.Сега си на кръстопът се едно или му казваш с някъв риск или не му казваш и му оставаш просто приятелка,която го утешава .. ти не искаш това !

Добре, случва се.. На другите що им пука чак толкова?! Ти си звездното момиче в даскало и ще е под нивото ти ако те отрежат един път?

Голям фен Аватара на Crazytu
    Да не ти пука какво приказват другите. Признай му за чувствата си. Ако те отхвърли поне ще знаеш, че все пак си пробвала. Но ако не му кажеш сега, после ще има да се чудиш какво ли щеше да стане ако му беше казала. Така че действай смело.
    Once upon a time I was falling in love ...
    But now I'm only falling apart ...

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Кирилица плс!!!

Еми кажи му го в прав текс ,че го харесваш.Пък и според мен щом е харесал приятелката ти не теб зачи ,че не го привличаш ти.... Ама пробвай ,кажи му какво чувстваш туко виж сте тръгнали ...

--------------------------------------------------------

Според мен поста ти беше леко глуповат с извение,защото е супер детцко да постапиш така,ама всеки има мнение

essmeraldaa ,ако позвалиш на страха,да ти попречи да ''играеш'' образно казано..до никъде няма да стигнеш.Сега си на кръстопът се едно или му казваш с някъв риск или не му казваш и му оставаш просто приятелка,която го утешава .. ти не искаш това !
    Ам момиче съм Иначе го написах, защото щом той ще направи така, че всички да знаят кой харесвам и че съм одразана, много ясно, че бих направила същото и за него.Наистина, всеки има мнение, не мога да убедя никой в мойте "съвети" ..

Помагам ти: кирилица!

Град
    Русе
    Кажи му какво изпитваш,дори и нищо да не стане,поне ще си опитала

Град
    България

Ам момиче съм Иначе го написах, защото щом той ще направи така, че всички да знаят кой харесвам и че съм одразана, много ясно, че бих направила същото и за него.Наистина, всеки има мнение, не мога да убедя никой в мойте "съвети" ..

Никъде не съм казала,че не си момиче

Kukumqvka моя грешка.Набързо го прочетох и така ми се стори хах...

Абе мила той ако ти е приятел както казваш гараааанция че ще раздуха наляво и надясно .Според мен тряа му кажеш,ако не се получат нещата няма да те е яд поне че не си опитала...

нз що всички се филмират толко да кажат на някое момче че го харесват все едно сте лапета в прадучилищна възраст хора опомнете се + тва момчетата се кефят на решителните момичета знам го от личен опит
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

Град
    България
    Извод от всички постове : Трябва да му кажеш,без да те е страх,че ще те отхвърли

Град
    Сливен

Re: Molq pomognete mi

Zdraveite na vsi4ki ako mojete da mi pomognete predvaritelno blagodarq zna4i vlubena s1m v edno mom4e no toi se okaza 4e haresva nai dobrata mi priqtelka i vedn1j po skaipa te sa si pisali i toi i e kazal 4e q haresva tq napravo go otrqza s dumite az ne davam krediti i toi e ujasno ot4aqn as se opitvam da mu pomagam i mu kazvam 4e toi e krasivo mom4e i 6te nameri istinskata lubov kato taka iskam da my namekna 4e go haresvam no toi si ostava moi dob1r priqtel i ne znam dali razbira 4e s1m vlubena v nego toi mi spodelq mnogo daje s1m go zabelqzvala 4e v 4asovete me gleda no ni6to pove4e ne znam kak da mu pokaja 4 go haresvam ako vie imate idei 6te vi b1da mnogo blagodarna

Eхе ,този скайп(да живееее скайпа)
    С това момче - мотаете ли се заедно ,ходите ли по купони заедно ,виждате ли се често и комуникирате ли?
    Ако не ,то тогава на нищо не се надявай : )
    И все пак това е мое мнение и не си длъжна да се съобразиш с него : )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си