.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Dancing Stars vs VIP dance

предварително се извинявам, изобщо не съм гледала дали има такава тема, а и с търсачката хич не се оправям.
    Става въпрос за предаването Dancing Stars по btv, което започна миналата година, и VIP Dance по NOVA, което започна тази година. Направо съм шашната! не за първи път НОВА правят предаване подобно на някое по БТВ. Не стига че идеята е една и съща, а и журито! Ако не се лъжа Нешка Робева, както и онази Галена бяха в журито на Dancing Stars миналата година! А победителя на Dancing Stars също е част от журито. Хубаво им е предаването ама защо го правят това нещо. Миналата или по-миналата година направиха Пей с мен ( 1 година след Music Idol). Много им се дразня така. Защо "крадът" хубавите предавания на бтв и ги интерпретират в нещо подобно??? То даже не е подобно, направо си е същото... Моля споделете какво мислите по тоя въпрос, както и кое предаване предпочитате между другото май гледах реклама че ще излъчват и Dancing Stars 2. кое ли ще е журито...
    Ами вие сте, моля кажете се мненията
    И още веднъж се извинявам ако някой вече е направил подобна тема

Град
    Стара Загора

Re: Dancing Stars vs VIP dance

Цитирай Първоначално написано от fluffka1
    предварително се извинявам, изобщо не съм гледала дали има такава тема, а и с търсачката хич не се оправям.
    Става въпрос за предаването Dancing Stars по btv, което започна миналата година, и VIP Dance по NOVA, което започна тази година. Направо съм шашната! не за първи път НОВА правят предаване подобно на някое по БТВ. Не стига че идеята е една и съща, а и журито! Ако не се лъжа Нешка Робева, както и онази Галена бяха в журито на Dancing Stars миналата година!Защо "крадът" хубавите предавания на бтв и ги интерпретират в нещо подобно???
    Те не крадът просто продуцентът е един и същ.

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Ами,то едно от друго се копират тези танцувалните предавания,макар,че ги правят интересни,и в един час,така че да тормозят зрителите да избират.. иначе още не съм гледала достатъчно,че да преценя ..

Мега фен Аватара на lenito_sf
    Това ВИП денс сега го гледам ... това е позор за танците бе... направо се отвратих от танците...

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Всичко се върти около парите
    Иначе аз загледах ВИП Денс и мисля че разликата в двете предавания е в това, че в Денсинг Старс бяха двойка професионалист + артист, а тук са група 2 професионалиста + 2 артиста... Както и да е. По-вероятно е да гледам ВИП Денс, защото участва Николета Лозанова, а пък тя ми е любимка
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Голям фен Аватара на D12Respect
    Град
    ин ди гето
    VIP dance е истината.Там е сеира !

Ууууу какво стана сега.Нещо сеирите почнаха със Сашка и оная бабичка Нешка

Има малка разлика,но какво ли значение има,по-хубаво е направено от онова Dancing Stars,което е най-важното.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    тия вип денс са баси измислените :Д
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

еднакво тъпи са ми танците не са танци ами някаква аматьорщина и ме дразнят.напълно еднакви са ми предаванията и май ще съм пас по това време, в което ги дават...
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми