- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- име за папагал
моя се казва Чоко, а ми допада и Пупи...
времет0 тu uztuча
ако е от тия говорящите го кръщаваш лолипоп и го научаваш да повтаря "suck me"![]()
^ Хитро.![]()
Моя мъжкия се казваше Мишо.
Въпреки че не помня тогава да съм харесвала някой с това име, ама карай.![]()
братовчедка ми имаше папагали, ама не ги кръсти некадърник и неудачник... така че не е задължително да си харесваш някой с това име![]()
Знам, ама просто тоя папагал го имам от 3-годишна, демек от 11 години. Когато бях в периода 3-7, винаги животните ми се казваха така, както и възлюбените ми.![]()
на 3 години пък кви възлюбени си имала... ти тогава не си знаела даже за тия мечета:
тук
Влюбчива съм си от малка!![]()
И каква е тая гавра ТОЧНО с желирани мечета?![]()
аз имах син папагал,мъжки и се казваше СикоАко ти харесва,можеш да си го кръстиш така
![]()
Първите ми папагали се казваха Галчо и Галка, вторите - Галчо и Галка 2 и последния Арчи... Иначе прочетох някъде из темата Пъсърма... мисля, че е красиво име.![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
Аз сега имам три папагалчета (вълнисти) и не съм кръстила никоеобаче както казах вече Джоко най-много ми харесва..
Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш
Чико![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
после да кажеш името .
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
рапан, паун..![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
е колко теми ще пускаш...дилдо казах ти..то докато го кръстиш вече няма да го има.Погледни го и първото име което си дайде на ум и му утива така да е .Аз поне така правя./не съм виновна ако ти дойде на ум дилдо
/
кръсти го Буцефал или Фуражкашегувам се. кръсти гоо Ути
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
коко..?
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Една приятелка имаше две папагалчета и ги беше кръстила Долче и Габана, доста свежарско![]()
Но иначе аз предлагам ДониИли Дичо...или Део!
Илииии... Софи... Не са много папагалски имена, ама ми дойдоха наум сега...
не го ли кръсти вече бе?
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\