- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- нахална ?
Така .. ето го и моя проблем
Падам си по едно момче от .. годиниПо - точно той е моята детска любов и винаги ми е бил слабост
.. таа в последните дни взехме често да се засичаме или ако трябва да съм честна малко му се натрисам
ии искам да го спечеля, но не искам да изглеждам нахална ..
по принцип бих чакала той да направи нещо, но той е прекалено горд, затова май е по - добре аз да действам .. но се притеснявам, че ще изглеждам като някое лапе, което му се натиска понеже не съм сигурна той дали ме харесва ..
таа искам да питам момичетата дали са били по - настоятелни, когато са се опитвали да свалят някое момче ( и дали се е получавало) и момчетата дали харесват такива момичета
![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Хубаво е да си настойчива,но не прекалявай ,трябва да имаш граници и всичко ще е ОК,ако и той те харесва разбира се..
Лично аз обичам ... щото това за мен показва, че момичето си знае интереса и си го търси, а не като някой уф ми харесвам го ама не мога... Евала ти ! Просто наистина не прекалявай =] Само да вмъкна, че аз леко обичам и да ми бягат се правят на недостъпни.. дига ми интереса и на мен хаха :Р ама всеки с вкуса си . Успех мацка ! Дано станат нещата ^^
Ми , аз бях и ме отряза,а когато го забравих си търси внимание. Ми пробвай се,ако мислиш че имате шанс . Късмет.
![]()
Съгласна с горното мнение. Давай.![]()
аз бих изчакала той да направи първата крачка
Една усмивка не струва нищо, а прави много ! Не трае повече от миг, но спомена за нея понякога е вечен ...
А ако е някакъв срамежливко дето не иска да я направи ?Първоначално написано от Locci
вече чаках дори повече ..Първоначално написано от djoniskiora
по принцип и аз, но съм реалистка и знам, че няма да стане ..Първоначално написано от Locci
Инак мисля,че на някои им допада.Всеки с вкуса си .![]()
Първо бих изчакала да се уверя, че момчето ме харесва и тогава бих действала и то пак не много настоятелно ...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
тогава какво чакаш и не действаш ?Първоначално написано от 258
достойнство?Първоначално написано от vellvet
![]()
Aко всички се притесняваха за това .. много връзки нямаше да са реалностПървоначално написано от 258
![]()
и аз мисля че първо тряя разбереш дали те харесва, и после опитай се да спечелиш вниманието му а не да се натрисаш както ти каза.пиши му по скайпа. може първо да не излизате двамата излесте с приятели ако не се чувстваш сигурна.
![]()
![]()
Щом ти е детската любов и си го обичала толкова време и даже продължаваш да си влюбена и имаш и надежди за капак,значи все пак има някакъв интерес към и не си му неприятна или безразлична.
Аз не бих се натискала,но при теб може и да помогне.Постарай се да ходиш на места,които знаеш,че той ходи и така уж случайни срещи,тогава се дръж мило и свободно с него.
Ако след време не видиш промяна,откажи се. Защо да му вдигаш гордостта още?
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Чаках адски дълго време детската си любов ,тя ме разиграваше и накрая ми каза ,че искала да съм и само най-добрия приятел и аз я заебах и сега си ми е супер. Така че действай няма кфо да губиш![]()
--------------------------------------------------------
Чаках адски дълго време детската си любов ,тя ме разиграваше и накрая ми каза ,че искала да съм и само най-добрия приятел и аз я заебах и сега си ми е супер. Така че действай няма кфо да губиш Wink
ти така ли прайш бе...като не ти се върже някое момиче и го заебаваш...всички сте едни и същи...тва все пак си е нейно мнение. Щом не иска да е с теб значи наистина не иска. И едва ли е била детска любов щом си я разкарал така гадно.
[quote="anisummer"]Чаках адски дълго време детската си любов ,тя ме разиграваше и накрая ми каза ,че искала да съм и само най-добрия приятел и аз я заебах и сега си ми е супер. Така че действай няма кфо да губиш Wink
ти така ли прайш бе...като не ти се върже някое момиче и го заебаваш...всички сте едни и същи...тва все пак си е нейно мнение. Щом не иска да е с теб значи наистина не иска. И едва ли е била детска любов щом си я разкарал така гадно.
Действай разбира се.Никой не е длъжен да ви ходи на вас по гъзовете,в повечето случаи ние дори не знам за интерес от ваша страна,но в крайна сметка се оказваме срамежливи и горди страхливци,които ТРЯБВАЛО да направят първата крачка.Ама после вие ревете,не ние.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Прочети си подписа!И аз мисля,че така изглежда нахално,ама май не е....![]()
Ми пробвай нищо не губиш .. Има три варианта .. Да пробваш и да те отблъсне .. Да пробваш и да стане нещо между вас .. Да не пробваш и после да се питаш " Ами ако бях опитала какво ли щете да бъде ..?! " .. Според мен си чакала достатъчно .. ДЕЙСТВАЙ .. Успех мацко и да споделиш после какво е станало ако се решиш да направиш ти първата крачка ..![]()
Зависи какво е момчето и какви харесва.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele