- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- нямам апетит
Здравейте аз съм момче на 16 години. Висок съм 1.80. Тежа 50 КГ. По принцип не бях толкова слаб но от преди 1 година започнах много да отслабвам. Според някои хора направо сам се стопил. Родителите ми и роднините ми мислят, че съм болен от анорексия. Аи нямам никакъв апетит. Предимно я карам на течности. Днес например станах и майка ми ме накара да хапна пица (защото ме заплаши че няма да ме пусне да изляза) и хапнах няколко хапки а другото изхвърлих тайно без да разбере. А на вън излязах към 12 и към 8 някаде приятелите ми си зеха храна от МЦ и аз да не остана на зад се пак си зех 1 картофки. Не, че нямам пари, напротив. Просто нямам никакъв апетит. Става ми лошо от тежка храна. Предпочитам плодове, зеленчуци... Някои от приятелите ми мислят че проблема с апетита идва от там че пуша много. НЕ знам, просто взех да се притеснявам вече... и реших да пусна тази тема за да видя и други мнения по проблемът ми...
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
ти си открил топлата вода ... никотинът подтиска апетита и ускорява метаболизма.
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Ами пушенето а и отслабването понякога се дължи на стрес на нервна почва![]()
Но почти 100% съм сигурен че, ако спреш цигарите ще качиш килца![]()
Като малка нямах апетит и ми даваха да пия рибено масло на хапчета.
![]()
Отиди на лекар най-добре!
^ Подкрепям напълно! Една приятелка също пуши и то от доста време и никога не е имала проблем с апетита,но преди няколко месеца го загуби...Ходи на лекар и и предписаха хапчета,които ти отварят апетита един вид и да ти кажа помогнаха и и сега си се храни нормалноМоже да посетиш лекар!