- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Soulmates for the night.
LadyDi, в качеството си на каква казваш на кой как да пише мненията си по дадена тема!? Коя си ти, че да казваш кое мнение е боклук и кое не!? О, Боже до къде стигнахме..
Вероятно ще се заядеш с мен, просто да отбележа, че не съм тук от няколко дни, а от няколко години ..
По темата:
+ 1Първоначално написано от MoccaChocolata
Тъй де ами ти в качеството на каква казваш на нея как да си пише мнениеята?Първоначално написано от Linns
Малко стана крадеца вика дръжте крадеца.
Аз не съм и казвала КАК да пише свойте мнения, защото хич не ме интересува това КАК ги пише.. Просто не може да държи сметка на останалите за това как изказват мнението си по дадена тема.. Замисли се малко дали и държа сметка за това как е писала или за това какво е писала, омг..Първоначално написано от w0sh
А, ти, светице, защо и държиш сметка?
Или май не зацикляш какво ти говоря?
Не и държа сметка, много ме интересува това КАК тя пише мненията си.. Просто не е мястото, нито пък тя е човека, който може да казва кой как да дава съвет..Първоначално написано от w0sh
E добре питаш я "В качеството си на каква казваш на кой как да пише мненията...." пък не и държиш сметка.... Чудно...![]()
Тва е форум.Някой като мисли ,че мнението е тъпо или грешно го критикува / поправя ... Вярно е ,че с тия спорове не помагаме на автора,но и според мен начинът на писане на отговор от МокаЧоколата беше тъп.Даже няма и да си помислям да коментирам написаното в него...
--------------------------------------------------------
Бахти смешниците..![]()
![]()
Добре, айде коментирайте поста на момичето и забравете за проблема на автора.. Чао
![]()
![]()
Той проблема отдавна го разрешихме, ама нали трябва да се намери някой ей така, криворазбран, недоразбран, недооценен, бълващ един куп глупости, но пък с високо мнение за себе си, който да осере темата.
На никого не казвам как да си пише мненията. Казвам кои мнения според мен не струват и Конституцията (за твое съжаление, Linns) ми дава това право. И докато мога - ще се възползвам от него.
Не се заяждам с никого, не е моя вината, че не можете да мислите.
И какво ми изтъкваш, че си тук от няколко години. Аз съм тук почти от създаването на сайта. Голямо важно. Пишките ли ще си мерим сега?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Пиши му .![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
С удоволствие мога да ти облея поста...Първоначално написано от MoccaChocolata
Хахахахахахахахахахахахах ахахххахахахах умрях!
Скоро никой не ми се е вглеждал така в постовете, че чак и да си направи труда да ги префразира. А и темата си беше за нощта, в която се почувствах така че исках да споделя. Нищо няма да правя с момчето, защото е на другия край на света, има време да се върне през ваканцията и да се видим. Но до тогава нищо.
Problem solved.
Вие на хероин ли сте бе?