Най-вече, защото искам да споделя, но и да поискам мнение, защото в момента не ми се говори с приятелите ми, трябва да им звъня, а телефонът ми е далеч. Дълго интро.

Така. Преди седмица бях на рожденния ден на най-добрата си приятелка и след много тежки 2-3 часа, се събудих по халат в някакъв апартамент на някво момче от моето училище. Точно когато се събудих в апартамента се появи едно момче, което тази година завърши и аз винаги съм смятала, че той е от ония надути тъпаци, които гледат само да те преебат. Не се познавахме, но бързо намерихме общ език и намерихме някакъв глобус, на който той ми показа къде ще заминава на 7ми. За Англия. И това не ми направи никакво впечатление. От 3ч до изгрев слънце сме седяли на една тераса и сме говорили за ВСИЧКО, което можеш да измислиш. Ходихме до магазина, хванати за ръка. След това сутринта щяхме да си тръгваме, но вместо това и двамата отидохме у една приятелка уж да гледаме филми. Пак не спрях да говоря с него. Разменихме си телефоните и към 7ч вечерта всеки си тръгна за вкъщи.На следващият ден той ме добави в спейса и една приятелка ми напомни, че той заминава след няколко дена. Хахаха честно - стана ми адски гадно.Не е като да съм хлътнала по него или нещо, просто наистина беше единствения човек, с когото съм се разбирала толкова добре от мн време. Стана ми тъпо и че съм го преценявала само по думите на някви хора, като съм можела да го познавам от мн повече време и да сме прекарвали супер заедно. Днес една приятелка обясняваше нещо за изпращането му и аз колкото и да с еправих на незаинтересована ми беше интересно. Докато тя не каза пред всичките 20 човека, че той ми пращал специални поздрави и казал да не се отчайвам.
Горе долу това е и нещото, което ме накара да се замисля над тази глупост. Момче, което едва познавах, ме беше опознало по-добре от хората около мен, по-добре от всичките ми приятели, и ми беше влязло в сърцето само за няколко часа. И бум - заминава. За какво се случва т'ва не мога да разбера. Писна ми да намеря някой и той да си замине така. Чудех се какво да правя дали да му пиша, или няма смисъл. Дали да го видя след като се върне за ваканцията. Не знам чудя се..