Най-вече, защото искам да споделя, но и да поискам мнение, защото в момента не ми се говори с приятелите ми, трябва да им звъня, а телефонът ми е далеч. Дълго интро.
Мързел такъв...

Така. Преди седмица бях на рожденния ден на най-добрата си приятелка и след много тежки 2-3 часа, се събудих по халат в някакъв апартамент на някво момче от моето училище.
Това говори много добре за теб, още тук добивам представа колко добро и примерно момиче си.
Точно когато се събудих в апартамента се появи едно момче
Изкочи от дълбините на канала в банята или !?
Ходихме до магазина, хванати за ръка.
От кой зор?
Разменихме си телефоните и към 7ч вечерта всеки си тръгна за вкъщи.На следващият ден той ме добави в спейса
Кое по-точно си разменихте, телефоните или спейса?
И какво ти писа там?

Не е като да съм хлътнала по него или нещо
Защо, по дяволите, си го държала за ръка?
Стана ми тъпо и че съм го преценявала само по думите на някви хора, като съм можела да го познавам от мн повече време и да сме прекарвали супер заедно.
Еми така е, като не оценявате своята глава че да и се доверявате вярвайте на другите !
Докато тя не каза пред всичките 20 човека, че той ми пращал специални поздрави и казал да не се отчайвам.
Вените .. ? Ти пък не беше хлътнала по него
Горе долу това е и нещото, което ме накара да се замисля над тази глупост.
Коя!?
Момче, което едва познавах, ме беше опознало по-добре от хората около мен, по-добре от всичките ми приятели, и ми беше влязло в сърцето само за няколко часа.
Това много ми хареса и ако не е трябвало да си тръгне щяхте да сте много щастливи... Най-хубавите неща започват неочаквано.. Щяло е да бъде перфектно...
Писна ми да намеря някой и той да си замине така.
Намери някой който не трябва да заминава...
Чудех се какво да правя дали да му пиша, или няма смисъл. Дали да го видя след като се върне за ваканцията. Не знам чудя се..
Нищо не губиш ако му пишеш... Чудя се: той няма ли да се сети?

Размисли и страсти:

Според теб той отговаря ли на чувствата ти (такива имаш) ?
Ако не, не му казвай нищо и продължи напред гледайки на изминалите дни с усмивка, защото са прекрасни спомени с хубав човек..
Ако да, тогава говори с него.. Не изключвайте варианта за връзка от разстояние, това между вас от написаното ми се стори доста силно, някак си истинско, и ако и двамата имате ЖЕЛАНИЕТО най вече и силата да поддържате такава връзка, опитайте..
Той е завършил, значи сигурно работи там.. Ти на колко си?