- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да постъпя ?!
Запознах се с едно момче преди около 6 месеца и от тогава се зарибяваме двамата и може да се каже че ходехме . Той постояно ме обарваше и разбирам ,че това е нормално ,но ръката му слиза на места който не искам ако ме разбирате ... и аз все му е махам ест. защото не искам в смисъл не съм готова още за секс . Когато отидох на море за 1 седмица той спря да ми звъни да ме търси изобщо и когато се върнах разбрах ,че е излизал с друга и в момента ходи с нея .После ми писа в skype и ми каза "не си ми безразлична" и уж се оправихме излязохме един път и на другия ден аз заминах за Свищов и ест разбрах ,че пак е излизал с нея тоест изобшо не е късал с нея преди ...тогава се скарахме мн. ии когато те скъсаха той пак ме потърси и се видяхме целувахме се това онова ..та се чудя има ли смисъл да се занимавам с него или е безмислено ?![]()
епа ти си си виновна, само си го правиш майна... чак толкова ли е убав да не можеш да го зарежеш
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
++Първоначално написано от Kukumqvka
Съвети на хора, които се чудят какво да подарят на човека, когото "много обичат", не давам...
Сложи си мечи капан, там дето пипа и после се направи на разгорещена.
Работи безотказно.
Гарантирано от момичетата на околовръстното.
не ес занимавай,няма смисъл да ти пука за някой,който 5 пари не дава![]()
Тъпа овца...таратататата...тъпа овца....
Много хубава песен за случая.
Не знам за другите,но аз няма да напиша това което очакваш.Ми стой с него - нека ти къса сърцето,да ходи с друга,ако щеш късай се от рев.Ти трябва да останеш с него и да му правиш кефа.
ХЕПИ?
Писна ми от тъпи теми бе...
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Какво си правила в Свищов?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Като не си готова за секс, кво правиш с момчета изобщо?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Няма смисъл да се занимаваш с него.
Stay up all night with the stars *
съгласна съм с другите че няма смисъл.ако те обичаше няяше да излиза с другата или поне щеше да я зареже след като си разбрала.
++Първоначално написано от gentlelover
шшш.. ало колегаПървоначално написано от valdesbg
да не се разправяме.
Та... Момчето просто го сърби. За кво се занимаваш?