- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя част от мъжкото тяло харесвате най-много?
Първоначално написано от mynichka09
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Размъглени са ти критериите.Комплекс няма,но вие сте много интересни като почнете с тези глупости.Като е грубо да има мръвка,защо не харесваш мазните дебелаци примерно?Първоначално написано от ShtrudeL
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Всъшност е най-трудно да се постигне един плътен,широк,релефен гръбТо заради широките развити перки на гърба, човек изглежда "с широки рамене и малък таз"
Аз я пуснах темата, защото примерно като видя момиче със стегнато дупе или големи цицки и понякога и да не е толкова хубава в лицето, тя ми става симпатична
![]()
Гледам цясното излъчване. Имам нужда от магнетично и лъчезарно момче,а не от мистър мускул или господин перфектен![]()
Ако говориш с приятелките ми те биха казали, че харесвам точно такива мъже...Първоначално написано от MP
Първоначално написано от Hilary_
Ета като сме клечки някои да не сме по-малко от другите,половината анаболни тюфлеци. Или пък мускилите играят важна раля в секса ли?
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
Истината е,че всичко е на основата на физическото привличане.Още от зората на човечеството е така.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Така си е. Има някои, които гледам само мускулите, други пък това въобще не ги интересува. Всеки с интересите и вижданията си (за пореден път).Първоначално написано от MP
В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.
РъцетееАко е полугол-корема мн важно да има плочки или поне да няма бирено коремче
![]()
очите , усмивката , дупето.. абе излъчването като цяло![]()
дланите на ръцете , очите и корема ,дупето от време на време ^^
Мразя мусколести тела ,може да се пази във форма (но ,не и някакво твърдо и издуто тяло ) ^^![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Не съм казала, че сте по - малко от другите но АЗ харесвам пълнички момчета .. пухкави да ги наречем .. по простата причина, че и аз не съм вейка ..Първоначално написано от pwnage
![]()
А за мускулите мога само едно да кажа ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ммм...краката о.О
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
ами ръцете ми правят много голямо впечатление...ако са големи и силни,но не много мусколести,очите и усмивката![]()
Hilary...Така може![]()
![]()
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
ръце и гърди![]()
I can't stop myself from loving you <3
Сега като се замисля, никога не гледам нещо определено в момчетата, което да търся и да ги отписвам, ако не го притежават, но на подсъзнателно ниво ръцете винаги са ми правели впечатлениеИ като са едни големи и силни и ей така оставам
![]()
![]()
+1 :PПървоначално написано от loverichie
Обръщам голямо внимание на усмивката...![]()
А иначе за тялото-обръщам внимание,но не чак толко голямо... Искам човека до мен да има мозък....Тва е най-важното...:P
![]()
![]()
You belong to me,I belong to you,fire from my heart,burning just for you...
![]()
очите
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
момичета като видите мусколи и си мислите че непрекъснато са като камък а това не е вярно![]()