.
Затворена тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: HelPp.!!

Hybrid View

HelPp.!!

оф омръзнало ми е от нахалници които искат само секс... всеки втори ми говори за тази тема и ми задава въпроси на които не искам да отговарям кажете какво да им кажа че да престанат.. но да не се цупят после..

"Ебете се."

Голям фен Аватара на revolver
    Ами секса в тия години е сичко за което мислим.Искаш ли праим тройка с теб и Hilary_?

Град
    Валхала
    Цитирай Първоначално написано от revolver
    Ами секса в тия години е сичко за което мислим.Искаш ли праим тройка с теб и Hilary_?
    I quote this for great justice

FUNKYZEIT!!!!

Град
    Враца
    A търсила ли си проблема в себе си ? Обличай се с прашки , поличка и прилепнали потничета ... и най - малкото бонбончето92 хмм нормално е всяко момче да ти говори за това ... извода какъв е ....
    Провалът е бавен път към успеха !!!
    Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
    http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta

Цитирай Първоначално написано от Pesenta
    A търсила ли си проблема в себе си ?
    чесно казано да имаше време в което мислех че вината е изцяло моя мислях че си правя трърде много базик и повечетого приемат на сериозно а немоа да се еба с които ми падне все пак не съм станала курва

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от bonbon92
    Цитирай Първоначално написано от Pesenta
    A търсила ли си проблема в себе си ?
    чесно казано да имаше време в което мислех че вината е изцяло моя мислях че си правя трърде много базик и повечетого приемат на сериозно а немоа да се е** с които ми падне все пак не съм станала к***а
    аз и не казвам че си се превърнала в ку**а , но все пак спри с бъзиците или каквото и да правиш там ... Не забравай че секс не се прави със всеки подбирай внимателно и винаги използвай контацептиви !
    Провалът е бавен път към успеха !!!
    Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
    http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas

Re: HelPp.!!

Цитирай Първоначално написано от bonbon92
    оф омръзнало ми е от нахалници които искат само секс... всеки втори ми говори за тази тема и ми задава въпроси на които не искам да отговарям кажете какво да им кажа че да престанат.. но да не се цупят после..
    мама и тати не дават!
    <N>

Re: HelPp.!!

мама и тати не дават![/quote]

мама и тати са разведени мама е на италия тати е с новата му жена и азЗ сЪм си
    Съмичкъъ

Голям фен Аватара на TheX
    Град
    Там някъде...
    Westside rollin' all day, every day

Мега фен Аватара на Hilary_
    офф .. аее пак тая Хилъри ..

Амм по темата .. ми просто ги игнорирай .. к'во ти пука дали ще ти се сърдят или не след като не ги харесваш и са ти досадни?? Но неее .. може би искаш просто ей така да ти търчат по гъза и да те умоляват да легнеш с тях, защото виждаш ли ти си единствена за тях .. хъх тъпа логика ..

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    офф .. аее пак тая Хилъри ..

Амм по темата .. ми просто ги игнорирай .. к'во ти пука дали ще ти се сърдят или не след като не ги харесваш и са ти досадни?? Но неее .. може би искаш просто ей така да ти търчат по гъза и да те умоляват да легнеш с тях, защото виждаш ли ти си единствена за тях .. хъх тъпа логика ..
    И според мен, точно това има за цел бонбонаа92. Тука се оплаква колко и тичали зад гъза и искала да ги махне. Обаче 100% я кефи това внимание и не иска да се отделя с него. Въпроса и по-точнот трябва да е да спя ли с тях или не.

98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!
    http://www.impulse.bg/alwayssmiled

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от daehuu
    Въпроса и по-точнот трябва да е да спя ли с тях или не.
    yeap .. т'ва ми хареса ..

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    точка 7.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си