да питам ако правиш по 900 коремни преси на ден за една седмица можеш ли да направиш поне леко изваени плочки или поне да си стегнеш корема а и ако пиеш по около 4 литра вода?![]()
900 коремни преси на ден
![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
ААА,човек,не се наливай с по 4литра...прецакваш си мощно бъбреците 2ти стигат за добър метаболизъм и пречистване,айде увеличи ги на 2и половина-максимум 3....ам 4 литра,бая зор вижда организма ти,недей...наистина полезно е много вода ама не чак толкова....![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Да,Братовчетка ми преди правеше по 1000 и й беше СУПЕР стегнат...но сега роди и...
ако корема ти е плосък ще стане, ама ако имаш мазнини без тичане никога няма да ти станат.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
тва на аватара ти ли си братПървоначално написано от falshiwata
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
мен корема си ми е плосък просто искам да си оформя плочки за 1-2 седмици....Първоначално написано от tuzaro
не си давай толкова зор![]()
Просто аз
мускулите растат когато им даваш почивка, а не като ги претоварваш
от претоварването се получава обратен ефект, и мускулите спират да растат![]()
само за 1 седмица .. едва ли .. трябва постоянство ... за да постигне6 някакъв резултат![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
Е какво толкова?
Аз правя по 920 на ден и имам супер стегнат корем..
амии мн ми е чудно как стаа тая раота аз сиг повече от 200 немогаПървоначално написано от xXxXSweetDreamsxXxX
![]()
мн се изненадах, но сиг бая ьора могат да пражят над 900...
![]()
много лесно
коремните не са толкова трудни, и зависи под какъв наклон ги прави
ако е на пода може и 2 пъти повече да се направят
аз съм правил 5 серии по 100 повторения без да усещам натоварване, но не обичам да работя за корема
мхм еми да ама ти сигорно не си ги напраил изведнаж а постепенно![]()
много ясно че мускулите трябва да свикват с натоварването
тва е като да искаш да направиш 100 набирания на лост без никога да си правил набирания преди това. няма как да стане от първия път. почва се от малко.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=116872
Прочети частта за Бритни...
900 леле мен ме мързи да преброя до толкова ... камо ли друго не се пренатоварвай![]()
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
+1Първоначално написано от nimfa716
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако ги прави 9x100 защо не?Ако искаш плочки на корема са си екстра![]()
+1 \Първоначално написано от Zaharinka
/
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..