скоро гледах един филм където едно момиче си води дневник на компа.Та ми дойде идята и аз да си направя обаче ако пиша просто докумнте някой може да ми види,та знам ,че има някакви сайтове които човек може да си има лична страница (профил) може да е откл. и закл.
Вие имате ли и ако някой знае сайт да го каже моля![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
livejournal . com
настройваш си го на private (тоест, само ти да може да си го гледаш) и толкова![]()
ами аз не мога да ти кажа такъв сайт, но питай Чичко Гугъл, той може и да знае![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Аз те съветвам да си го направиш на флаш-памет или на нещо подобно преносимо, но и сигурно щом не искаш на комп тези сайтове някак си не ми вдъхват доверие![]()
diary.com
възможно най-просто устроения сайт.. аз пиша разни глупости да има после на кво да се смея![]()
Пишеш си дневника и слагаш парола на файла...останалите духат супата...или ги качваш през пощата си в dox.bg![]()
![]()
мерси мн на всички![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Аз пък си водя стармоден дневник.
Пробвала съм и с електронен, ама ме дразни.
По-добре ми е като си хвана молива и си пиша.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
+ 1. Пък и като почне училище, няма да мога всеки ден да сядам на компютъра.Първоначално написано от GbSy
Направи си го в "Word" (или там както ти е удобно) и му сложи парола....?Първоначално написано от galu6a
Има жени, които твърдят, че всички мъже са еднакви. Не е ли това твърде богат опит?!?
Песимистът казал:
-По-лошо не може да бъде!
А оптимистът отговорил:
-Може, можеee!
По едно време и аз пробвах, но ми омръзнаиначе го правиш на WORLD и му слагаш парола, никой не може ти го отвори :P :P
O,това е вярно.Аз съм достигала до истеричен смях така. :razz:Първоначално написано от NoContinuation
ама всеки може да ти го изтрие, стига да иска...Първоначално написано от Mastta
NoContinuation - баща ти да не е търсил повече информация за тебе о.О
Първоначално написано от Tempest
ами да питам тук как да си го направя самоа з да си го виждам ??
ами нямаш избор... в дайърито не намерих начин да се виждат на другите писаниците... само ако е на блога, иначе като private journal няма никой да ти го вижда... освен ако не ти влизат в профила, което е нагло![]()
ама точно тва питам... как да го направя само аз да го виждам от къде как ????
ако говориш за diary.com нямаш избор - private си е![]()
Съгласна съм с GbSy и NoContinuation![]()
Стига с тия компютри, много по-яко е в тетрадка![]()
![]()
nicolepcd
Дневника е най-голямата глупост която може да се измисли... не ми се дават обяснения за това се сетете сами "защо"
Направете си тетрадка мн по-яко си е![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
Правиш си word-ов документ слагаш го в една папка и от настройките я правиш невидима ..и само ако маркираш с мишката можеш да я видиш![]()
д0м е там къдеТо дуПето ти седНе :]