.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Град
    Haskovo

Вие кажете... :[

Амии значи ходехме с едно момче 7 месеца, през това време ние бяхме в едно училище но в различни класове и сега след 7ми клас и след изпитите се оказа че ще бъдем в един клас.. Когато разбрах много се зарадвах обаче сега в началото на този месец се разделихме поради някаква глупава причина и в момента адски се караме и се псуваме буквално, пък и той тръгна с едно момиче което ненавиждам, таа моля ви се кажете някаква идея как да се сдобря с него, не че ми е гадно, преживях го обаче просто не искам да се излагам пред новия клас ии така.. Само да добавя че е много ама много голям инат и много се сърди.. Помагаитеее Благодаря вииии
    Badi takav kakavto si, a ne takav kakavto drugite iskat da badesh :]

Мега фен Аватара на Hilary_
    "не че ми е гадно, преживях го обаче просто не искам да се излагам пред новия клас "

с какво да се излагаш??

След като си го преживяла го отебаваш и това е ...

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    секс секс секс, така ще се сдобрите
    бъзикам се, тааа амиии прикааай с момчето, кажи му това което написа тук, че ще е тъпо да започнете така новата година с нов клас...
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Супер фен Аватара на monttitty
    Град
    Sofia
    опитай се да се сдобриш с него преди да почнете даскало а пък ако е толкова голям инат го заражи не е задължително да си общувате просто не се псувайте....пък и ще сте толко време заедно все някога ще се оправите

Град
    Haskovo
    Да се излагам като постоянно се псуваме и се затапваме, искам да си намеря приятели все пак в този нов клас...
    Badi takav kakavto si, a ne takav kakavto drugite iskat da badesh :]

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Ъ! Ти ме заби отвсякъде !

Еми слушай ся.. Незнам точно по какъв начин си общувате ,в смисъл КЪДЕ... в Скайпа,по телефона....
    Таа аз бих те посъвевала да му кажеш,че наистина ще е супер кофти като сте в 1 клас и сте скарани ужасно. Та може да му кажеш ,че съжаляваш ,че е станало така и че не е бивало да се карате за щуротии(ако е така де..доколкото разбрах е било за глупост) , и че ще е хубаво да продължите за напред като приятели макар не чак толкова добри.. друго не ми хрумва.. Сорка..
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си