- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- има ли средно положение
Мисля че там я бях пуснал но както и да е.Първоначално написано от t0d1t0
Колко пъти да ги правя тия крачки и подаръци и давах и обичам те съм и казвал и съм се опитвал да я целуна и ... нищо все едно на стената правя тия жестове.Отворен съм за предложения какво да правя.
По добре му го кажи защото много го измъчваш ако е така както при мен и това момиче.Първоначално написано от TraPPed
Нз дали ще ме потърси изобщо пък и след снощи като и дадох подаръка както писах в началото какво ми е отвърнала, не мисля и да я търся казах и аз не мога да бъда с теб просто приятел а ти не искаш да бъдем повече от приятели а искаш да сме по средата такова нещо няма ... чао, освен може би за едно нещо ще и поискам да ми дефинира какво ще бъде това по средата и какви ще са границите защото при приятелите границата е това че няма целувки няма и секс а при това положение хмм ... секс може и без любов следва и че няма връзка но целувка за мен без любов не може да има и там следва като обичаш някой да ходиш с него но при положение че тя не иска да ходим какво секс приятели?Първоначално написано от proino