- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дайте Мнение..
Кажете какво да правя днес видях приятелката ми с друг.Още не съм говорил с нея.Кажете да го направя ли или да оставя нещатата така,защото много я обичам и незнам вече.Плс хелп..
Говори с нея, преди да се вкарваш във филмите![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
да и аз съм на това мнение.. говори с нея, ако не стане и нишо не се получи просто се опитай да продължиш напред... времето ще покаже...![]()
Какво си видял? Целувки,прегръдки да е имало? Оо
Може да я попиташ:
"Какво прави днес?/Как беше деня ти?"
И виж дали ще е искрена...
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Късай с нея![]()
Радвай се на всяка стотна от своя живот, защото след тази стотна може да си на небесния свод.
Целували ли са се какво са правили ??![]()
Не бързай да си вадиш изводите ей така без да знаеш ... говори с нея и се изяснете ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Какво си видял?Хах......Видял си я с момче просто или правиха нещо.
Ако просто са се мотали заедно няма от какво да се притесняваш : )
еми тя беше седнала в него и се целуваха и прегръщаха... НЕ СЪМ В ФИЛМА !
оо тогава й искай обяснение ???Първоначално написано от kPuCTuAn4yYy
![]()
![]()
![]()
А ако не търсиш такова направо я късай ...![]()
Priceless .. <3
какво обяснение.. кви 5 леа.. тя е седяла в друго момче и са се целували мисля че каквото и да ти каже КРАЯ се вижда.. ; )
Казах го, защото познавам момчета, които въпреки всичко очевидно си държат на тяхното ...Първоначално написано от anonimchetou
![]()
Priceless .. <3
Първоначално написано от Hilary_
нямах предвид теб ,изказвах моето мнение ; )
сорка тогава ... моя грешка ...Първоначално написано от anonimchetou
![]()
Priceless .. <3
заеби я ве, за кво ти е
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Ето точно заради такива момичета често се почвяват теми "Всички момичета са еднакви", "Момичетата са ку*ви" и т.н. ..![]()
Зарежи я, щом постъпва така значи не те е оценила..
Левски завинаги!
еми говори с нея.не може да се унижаваш така![]()
![]()
I can't stop myself from loving you <3
И питаш какво да правиш?Recycle Bin!
Ще се учудиш на какво са способни хората ако обичат някого истински гугутке...
А по темата мисля, че подхода зависи от темперамента ти.
Но мисля че е по-добре да започнеш с това "Къде беше и какво прави." спокойно все едно нищо не знаеш, след това просто наблюдавай какво ще се случи, ще видиш колко ще е искрена. Е предполагам накрая ще трябва да се разделите, казвам предполагам защото...хората сме твърдоглави и инатливи, но повярвай ми смисъл няма да продължаваш.
Първоначално написано от baby_face
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Напълно съм съгласна.Или пък направо я скъсай, без да й даваш каквито и да са обяснения.Тя си знае защо.Ти си решаваш.Първоначално написано от GregoryHouse
Big or small, lies are lies!
Абе ти я скъсай,ама я помъчи малко.Питай я какво е правила,с кой е била и ако се опита да изменти й кажи какво си видял,направи я на нищо.Нека се почувства така,както ти си се почувствал като си я видял с оня.
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
Отмъщение? Да това вероятно е много хубав съвет, нека започнем 3та световна и да отидем до Германската граница с танковете за видят те как сме се чувствали през 2та.Няма смисъл от отмъщение да я караш да страда.
Повярвай, ако просто и го кажеш и си тръгнеш ще е повече от достатъчно, собственото и съзнание ще свърши останалото.
+1Първоначално написано от Priceless
може просто да и е приятел ..има приятелства между мъже и жени ,или да и е братовчед. така че говори с нея и така всичко ще е ок![]()
love is gone!
казвай и всеки ден как все повече я обичаш !! и накрая направи така ,ч тя да те види с друга![]()