Лейди - оралния и аналния секс, ако са между мъже и жени някак по е оправдателно, макар че...хм де да знам. Ако аз имам желание да правя орален, анален и пр. секс ще го направя, на пук на всякакви неща които ми говорят и мислят. В къщи с човек, който също има желание да го направи. И няма да държа да се приеме за нормално и хората да бъдат толерантни към мен по отношение на това мое предпочитание. Просто защото няма да парадирам/го изразявам по никакъв начин. Нямам ни най-малко желание да се хваля че днес са ми правили свирка, както имам още по малко някой на мен да ми разправя къде и по кои дупки си го завира. Пак казвам - да си врат каквото искат, където искат. Техни са си дупките, те си решават. Но не пред мен, и пред приятелите ми. Както аз не разгласявам сексуалните си преживявания, така и държа да не ми се разгласяват нечии чужди(е ако съм попитал - сам съм си виновен). Нямам против да правят нещата, които правят. Имам против да ги показват публично и да парадират с тях. Имам против да се опитват да накарат обществото да ги приеме за нормални и да се официализира техните отношения.

Ако моето дете се окаже че е хомосексуалист - в сила ще е гореспоменатата идея - не пред мен, не пред света. Разбира се преди това ще има разговори, предполагам доста такива. Боя не решава нищо, само го задълбочава. Ще се разнищи проблема, ще се разбере от къде се е зародил, защо и как и така нататък. След което ще се намери и решение. Ако все пак е тъп и упорит, да действа.

Няма да скоча, както виждаш културно обяснявам.

Никуете..както ти е ника, време беше. Даже се чудя как издържа толкова дълго. Не даде никакви доказателства за тезата си. Само лавираше и се опита да минеш между капките.