- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Зъби Whitestrips
http://www.crest-bulgaria.com/ Някой ползвал ли го е,отзиви.И моля без злобни,комплексирани коментари![]()
много скъпо бе-70 леваотиди да ти ги избелят,разулатата е по-дълготраен
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
ми то едно избелване е 300-400 лв ... пък и е вредно.. не 4е знам това коко по полезно е![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
Е не е скъпо,даже е евтино(ако се постига резултата,за който пишат)То едно избелване е около 300 лв,а ако това по казва такива резултати няма смисъл да се набутвам.Но се чудя дали да си го купя,затова питам дали някой го е ползвал,защото ако няма резултат,наистина е скъпо...
ако го продават и по аптеките, питай там. по принцип не лъжат ако ги питаш за нещо по-скъпо дали дава резултат
Купи си ги и пиши дали става нещо![]()
е да ама май само от сайта може да се поръча,но освен да попитам в някоя аптекаПървоначално написано от Ufff
То и за пастите за зъби азват, че избелват, ама .. Щом това е 70 лв, а др 300-400 ( не знам какви пари са процедурите, пиша това, което прочетох) прави си сметката.. Преди време зъболекарят ми каза, че само професионалното избелване на зъбите помага наистина и че всички останали продукти на пазара не струват.![]()
в сайта пише че използват същият избелваш гел като зъболекарите.То това дефакто са нещо като шини,вечер слагаш гел във всяка от тя и така спиш.Първоначално написано от katericArofl