.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Зъби Whitestrips

http://www.crest-bulgaria.com/ Някой ползвал ли го е,отзиви.И моля без злобни,комплексирани коментари

Град
    Пловдив
    много скъпо бе-70 лева отиди да ти ги избелят,разулатата е по-дълготраен
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Цитирай Първоначално написано от tonie__
    много скъпо бе-70 лева отиди да ти ги избелят,разулатата е по-дълготраен
    +1

ми то едно избелване е 300-400 лв ... пък и е вредно.. не 4е знам това коко по полезно е
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

Е не е скъпо,даже е евтино(ако се постига резултата,за който пишат)То едно избелване е около 300 лв,а ако това по казва такива резултати няма смисъл да се набутвам.Но се чудя дали да си го купя,затова питам дали някой го е ползвал,защото ако няма резултат,наистина е скъпо...

Град
    София
    ако го продават и по аптеките, питай там. по принцип не лъжат ако ги питаш за нещо по-скъпо дали дава резултат

Купи си ги и пиши дали става нещо

Цитирай Първоначално написано от Ufff
    ако го продават и по аптеките, питай там. по принцип не лъжат ако ги питаш за нещо по-скъпо дали дава резултат
    е да ама май само от сайта може да се поръча,но освен да попитам в някоя аптека

Супер фен Аватара на katericArofl
    То и за пастите за зъби азват, че избелват, ама .. Щом това е 70 лв, а др 300-400 ( не знам какви пари са процедурите, пиша това, което прочетох) прави си сметката.. Преди време зъболекарят ми каза, че само професионалното избелване на зъбите помага наистина и че всички останали продукти на пазара не струват.

Цитирай Първоначално написано от katericArofl
    То и за пастите за зъби азват, че избелват, ама .. Щом това е 70 лв, а др 300-400 ( не знам какви пари са процедурите, пиша това, което прочетох) прави си сметката.. Преди време зъболекарят ми каза, че само професионалното избелване на зъбите помага наистина и че всички останали продукти на пазара не струват.
    в сайта пише че използват същият избелваш гел като зъболекарите.То това дефакто са нещо като шини,вечер слагаш гел във всяка от тя и така спиш.

Супер фен Аватара на zoreto
    всички видове избелване ,дори и пастите прецакват зъбите ужасно много,не си заслужава за малко по-бели зъби да си ги съсипете така ,че после да няма отпавяне

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си