Уф, все дълги ми се получават, та се налага да редуцирам(понеже тоя път се олях)!

Жокери по въпросите - няма. Има подсказки, но те трябва да се заслужат Не разкривам такава дълбока тайна, тъй като ако кажа кой е, ще можете спокойно да разберете как можете да си видите гърбът в далечината. След което вече няма да се разхождате с бележки "Ритни ме"(или разширеният вариант: "Моля, ритайте ме докато припадна. Не спирайте дори и да викам - падам си по садо-мазо удоволствията"), при което училището ще се превърне в едно много скучно за вас място...

Въпреки това, за да се покажа благороден, мога да задам един далеч по-лесен въпрос за около две точки(е, нека пак са две...):

Демонът Аззи печели на карти чифт човешки крака в много добро състояние, изобщо ненагризани. На кого са принадлежали тези крака(т.е. какво им е чак толкова специалното)?

Niakoitam, "Който иска - намира начин". Това не знам дали си го чувал, но е много вярно Не признава ограничения.

Проблема който имаш с зрението, също така го има и един познат. При него май е малко по-напреднал от теб, не съм сигурен. Някакво "прогресивно" беше, при което до няколко години тоя тип е аут с очите. В момента вижда добре до около средата на билярдна маса, с очила(което не му пречи да бие приятелката си на билярд ). И той обесняваше за някакви лазерни операции, които щели да го върнат с няколко диоптъра назад(след което пак щяло да си продължи прогресивно до пълната загуба на зрението). Ама изчаквал човека, да стане нетърпимо зле, понеже можело да му направят операцията само един път.

Човека е на двайсет и нещо(27-28, не помня точно) и го има този проблем от 5-6 години. Обаче си е хванал задника, заминал е от единият край на Бълария в другият край на България(където няма кой знае колко познати) и се хванал на бачкане човека, някакво скапано, колкото да не мре от глад. Като погледнеш може да не ти се стори много, но човека за тия шест-седем години вече си има къща, една кола с която да разтиква и още една с която да си губи времето(ремонтира си я и си я ъпгрейдва сам, странно му се получава... на места добре, на места хич), врътка си собствен бизнес(е, не е нещо голямо). И от няколко години разтиква с една мадама, дето хич не е зле(да не казвам по-големи думи, че за чужди жени не се говори така - неписано правило )...

Не съм го питал защо е прекосил цялата страна и е започнал от нулата на ново място. Честно казано не ми и дреме. Това са си негови неща. Дококото е споменавал просто не е имало възможности за каквото и да е на родното му място. Каквато и да е истинската причина - намерил си е достатъчно добър мотив и го е направил, въпреки трудностите които е имал. Понеже всеки си има трудности, които му пречат и с които трябва да се справи. Ако при теб е зрението и страха от кучета, при някой друг ще са краката, при трети слуха, при четвърти дишането, при пети диабет, като продължим с неща като срамежливост и тем подобни...

Не оставай с илюзията че всичко е лесно. Просто когато искаш нещо достатъчно силно, намираш начин. Ако не се притеснявах че ще ми се изтърка историята за "Лучената усмивка" - щях да я разкажа... А пък ако не искаш нещо достатъчно силно, по принцип не се получава. Ето аз например нямам нищо против да съм космонавт. Ама космонавт ли съм? Не. Всъщност най-честият вид на полетите ми е "с плонж към чаршафа на леглото". Летим на малки височни, понякога с гъза напред Просто не искам достатъчно силно да съм космонавт, не друго

И да - какво ти дреме кой ще те споменава, по какъв начин или няма след смъртта ти? Живял си както си смятал че би трябвало, или най-малкото си се опитал да го направиш. А ако знаеше че никой няма да го оцени след като умреш - какво? Щеше да живееш по друг начин ли? Аз пък не бих. Май бях споменал на едно друго място че не си падам по популизма...

Alabala съм го изтървал :< Oтначало си мислех че е главният герой в ей това, но после като каза че е от Бургас и варианта отпадна. Странен град, с още по-странни обитатели. Никога няма да успея да ги разбера напълно. Ако тази информация не е в състояние да разясни средата в която живее Портокалчо, с удоволствие мога да допълня картинката с още много умопомрачителни факти. А пък иначе женската част била много впечатлителна, не занех. Щом чак до нокти са стигали... (: Ако случайно видят подобно нещо на живо сигурно ще идат за светена вода от Рилския Манастир да ръсят наоколо (Ако искате да си уредите кафе с него за да го полеете, аз искам да присъствам! Може да избухне в пламъци и да отиде в ада, а такова зрелище не е за изпускане...)

Уф, изчезвам без време... Малчо закъсал някъде по язовира, ще ходя да го прибирам. Какво да го правиш... викаш му "Умната", а той след няколко часа ги е надробил едни...