- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Поучителна история за непредвидливи индивиди (:
Въъъъъъъъъъ
Много корава мечка намерих. Не вярвах че ще намеря, ама на - намерих. Късмет му се вика. Само да споменем че аз като тръгна да търся нещо, все няма точно каквото търся. А пък сега влязох само в 17-тият подред магазин и намерихТъжното е, че някой ми беше предложил първо да влезем в този магазин, а аз отказах... но няма да издребняваме чак до там :P
За да схванете ситуацията по-добре трябва да споменем че мечката събра два телефонни номера, една покана за кафе и четири запознанства в рамките на десет минути. Явно има някаква скрита дарба да напипва слабите места на жените. Завиждам му...
Да не говорим че стръвницата стъжни живота на поне десетина младежи, имали неблагоразумието да оставят приятелките си да го погледнат. Сега докато не им купят нещо подобно няма да спрат да им мрънкат на главите. Ако не бях въоръжен щях да се чувствам застрашен от линч(онова дето те въргалят последователно в пера и катран, а после те пускат да летиш наоколо за забавление на наблюдаващите)
Обаче възникна проблем. Врътнах аз едно телефонче, пратиха ми нашият човек от фирмата на ония типове, дето се занимават да транспортират разни неща. Да сме по-точни шефа на не-знам-си-кой офис(мно`о прогресивни тия мой`те познати - не им се обаждам три години и те вече станали шефове...смяяяятай ). Идва веселяка и ми развива някакви научно-фантастични теории. Не можели да доставят нещото X на човека Y, ако не му имали името и адреса(евентуално и телефоен номер за да го уведомят, ако не го намерят на адреса...). Въъъъ
Аз просто му заявих че са аматьори и направо да си закриват фирмата. Така де, да няма да съм снизходителен понеже ми е познат? То с адрес и име всеки може, нали? Ба... шарлатани!
Сега си имам мечка, която не мога да изпратя. Имах въпрос някакъв... така... така... да видим... А! Да очаквам ли някаква висша сила да ме просветли накъде и на кого да изпратя мечока или да започвам да изпращам на посоки?(в последният вариант ще се наложи да ми стискате палци да улуча правилният човек и адрес преди да фалирам [-o< )
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!