.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: странно

странно

този мезец на моита и доиде както винаги на то4ната дата вси4ко нормално с нормални болки и обилно коли4ество цвят и бла бла на 5-тия ден по4ти ни6то нямало следователно ре6ихме 4е е спряло и след 2 дни правихме секс с кондом вс то4но но и поте4е крьв доста се за4удихме някькви идеи ?

Re: странно

Цитирай Първоначално написано от nepoznatttt
    този мезец на моита и доиде както винаги на то4ната дата вси4ко нормално с нормални болки и обилно коли4ество цвят и бла бла на 5-тия ден по4ти ни6то нямало следователно ре6ихме 4е е спряло и след 2 дни правихме секс с кондом вс то4но но и поте4е крьв доста се за4удихме някькви идеи ?
    Ами предполагам ако сте правили бурен секс и не е била достатачно възбудена може да си причинил някакво разкъсване охлузване или друг вид нараняване на вагината,можа да не е от цикала,а може и да има някакъв проблем с него и да е нередовен но тук немога да съм компетентен.Но предполагам че не е нищу сериозно.Мисля че се случва особено ако сте имали по-груби страсти .
    Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
    <-----<<<< ME

еми то винаги си го праим 6туро ама тя каза 4е не е усетила болка нз а и не те4е малко доста си бе6е ..

Повече от фен
    ...едвам разбрах какво си написал....може да прокърви ако взима противозачатъчни ....за друго не се сещам..

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Може да не й е свършило..
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас

--------------------------------------------------------

според мен на мацката не и е свършило "напълно" и въросната кръв си е от цикъла а не от някакво нараняване.

Цитирай Първоначално написано от TraPPed
    ...едвам разбрах какво си написал....може да прокърви ако взима противозачатъчни ....за друго не се сещам..
    Не съм съгласна. Взимам противозачатъчни и за първи път чувам нещо подобно. Не ми се е случвало.

По темата... Не е ненормално, спокойно. Понякога се случва без да има причина.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    Цитирай Първоначално написано от GabisiTa
    Попринцип месечния цикъл варира от 3/10 дни при различните жени. Примерно моя е 7 дена,но понякога на 3/4 ден в зависимост от кг ми и други фактори спира,но след два-три дена пак тече и така до седмия ден...Т.е,ако попринцип цикъла и е по-дълъг...просто найстина не и е свършил.
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

+1

Цитирай Първоначално написано от alone83
    +1
    Няква глупост... се една не се притеснявай! Не е сериозно

И аз съм на мнението че може да не и е свършило случва се

Цитирай Първоначално написано от anonimchetou
    според мен на мацката не и е свършило "напълно" и въросната кръв си е от цикъла а не от някакво нараняване.
    +1

Голям фен Аватара на Brooklyn
    Град
    •••Пловдив•••
    Нищо не се знае, до доказване на противното.
    Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си