Запознахме се в гепиме въпреки,че се води сайт за секс няма нищо общо понеже се запознах със супер много хора лично от там.всичко вървеше добре... запознахме се и с въпросния човек и вече се срещаме 5 месеца.Аз съм на 18 той на 31.Веднъж бях споменала ,че се привързвам ,но той каза " ти си на 18 аз на 31 както има начало все някога ще има и край"...след време каза,че го е казал просто така... без никакъв смисъл.Имал е връзка 5 години ,която е приключила преди година и половина и през тези 5 месецадо колкото знам не е бил с други макар ,че не сме заедно а просто се виждаме вечерите.Не смея да говоря с него какво съм за него,защото няма да ми отговори или ще каже,че сме говорили ,а всъщност не сме .... дайте ми съвет да измисля нещо или някаква ситуация да разбра знача ли нещо за него или е просто минаване на време.и тук ще спомена и нещо,което стана в4ера в приятелката ми направихме пожаар забравихме газов котлон вклщчен и седейки си на лаптопа в другата стая чух гръм излязох и видях сичко в дим и кухнята да гори.... както ид а е извикаха се полиция пожарна загаси се ,макар че кухня не остана....когато се прибрах видях,че този човек ми е писал и ми званна по скайп за да му кажа какво точно е станало ....тогава ми каза когато му казвах ,че голи сме седели долу по хавлии двете с приятелката ми ,че сичко е горяло ми каза защо не съм му се обадила и аз казах ми ддз за какво да ти званя.... и той каза как за какво да беше званнала ... и наистина не разбрах смисъла при положение ,че няма нищо между нас или ддз може би и само ,защото явно държи на мен нз нз