- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- За бившите ви класове..
Въпроса е към тези,които са завършили 7 и са се разделили с класовете си.
1.Имате ли контакт с някой от класа?
2.Събирате ли се заедно още?
Аз на първия въпрос казвам да.С няколко момичета си говоря,ей така като се видим по центъра или в даскало.
На втория въпрос казвам "не",понеже не искам да ги виждам някои..
Вие сте![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
1. С повечето.
2. С някои...
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
аз съм...Първоначално написано от Sisito941
1. имам, няколко даже са от сегашния ми клас.. ама с другите предпочитам да си няам раота...
2. уви, да... и то за сериозни събирания става въпрос.. пф, глупости на търкалета, аз повече няма да им ходя на събиранията.. само пари давам за някви недоопечени кебапчета..![]()
1 - да ..само с 2 приятелки
2 - да...събираме се сега през лятото...но като почнем училище нз..
2. Много рядко да се съберем тъпи са повечето просто![]()
1. С една екс-съученичка преди 1 седмица играхме заедно волейбол няколко дни подред.С една друга се виждаме от дъжд на вятър. Малко са се понадули. Детска работа!
2.Една от съученичките ми ще бъде в мойто даскало,ама за радост няма да ми е в класаС 2 класа по-надолу е
![]()
ами аз от 1ви до 3ти клас живеех в друг град и от него клас поддържам връзка с едно момиче, пишем си по скайп, а като отида там си излизаме. С класа ми от 4 до 7 клас също поддържам връзка, пиша си по скайп с 21 от общо 24, а иначе се виждам с 8 от тях, 5 момичета и две момчета, останалите са просто бивши съученици.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
1. Понякога си пишем с някои по скайпа или се засичаме по рейсовете.Първоначално написано от Sisito941
![]()
2. Откакто завършихме не сме, 75% от бившия клас бяха боклуци.![]()
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.
1.Понякога...
2.Не.
1. Само с едно момиче.Първоначално написано от Sisito941
2. Не, още никой никой не иска да вижда.
1.Да..с повечето
2.може да се каже..от време на време![]()
1.не
2.не
15.09.09-денят на най-голямата грешка в живота ми
1.Имате ли контакт с някой от класа? - Да
2.Събирате ли се заедно още? - само с някои...
Първоначално написано от stefeto0o
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
1.Да..
2.Да..
Аз не искам да заравя класа, защото ги обичам и винаги сме били fr..
1.Имате ли контакт с някой от класа? - Ако се видя с някого по улицата може и да си кажем едно 'здрасти-чао', но нищо повече.
2.Събирате ли се заедно още? - Не. Повече не искам да ги виждам, камо ли да се събираме..
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
1.Имате ли контакт с някой от класа? - да, с всички момичета и някои момчета
2.Събирате ли се заедно още? - да, всеки ден почти съм с приятелки
бяхме страхотен клас...
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
1.Имате ли контакт с някой от класа? -Почти с всички.
2.Събирате ли се заедно още? - Разбира се ,доста често даже. Например днес излязохме 6 момичета от класа да се видимБеше супер. Много си ги обичам и ще ми липсват много .Съжалявам,че когато почна училище няма да мога да ги виждам често (най-много събота или неделя да се виждаме) ,защото ще съм 2 смяна и няма да имам никакво време,освен да уча и това е ужасно!
.. Обичам ви 7 д
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Приятел един път - приятел винаги , имам естествено,даже подържам контакт още със хора от най-стария ми клас кадето 5 клас се преместих във друго и учих до 7ми,Приятел не се забравя.
So ni ya wasurete ta ze...
Различно е... С който му е приятно с него ще илизаПървоначално написано от Sisito941
![]()
1. Да с 5/6 човека
2. Целия клас не. Миналия месец имахме 'среща' на която отидха 6 от 22 човека![]()
Your life's an open book,
don't close it before it's done!