- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За любов и още нещо...
На какво сте готови заради любовта?
Не казвайте веднага: "на всичко", защото погледнато обективно едва ли бихте се съгласили точно на всичко.. Ако пък настоявате да е "всичко" обяснете какво имате напредвид...
Честно казано на нищо .. единственето,което мога да направя,за да я получа тая любов е да чакам .. защото според мен любовта идва,когато най-малко я очакваме. Желязна логика![]()
Колко изчерпателен отговор, точно такива искам...Първоначално написано от Di
КукумявкеИмам напредвид когато вече си открила любовта...
Ами да се откажа от работа, приятели, семейство и да замина на 300 км, в непознат град, за да бъда с него.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
На нищо.
Така гут ли е?
Мойто сърце вече е заето и няма място за любови и други шитни.
Тцц мойта тъпа глава .. пак не разбрала![]()
Чакай ся да порасъждавам малко .. ми незнам на кво съм готова,бих направила някви жертви,ама не бих се хвърлила от някъде демек съм готова на малко неща![]()
А, че то остана да се хвърлим и да си режем вените.Първоначално написано от Kukumqvka
Аз преди всичко. Готова съм да направя такива жертви, които няма да нарушат моя си вътрешен баланс. Т.е. стига на мен да ми е добре - тогава е приемливо.
Е има и такива,които са готови да се метнат от някъде .. както и да е.Първоначално написано от LadyDi
Иначе и аз като тебе,просто не знаех как да го кажа![]()
Миии готова съм:
- да правя компромиси
- (може би) да спра да се виждам с определени хора
- да ОПИТАМ да променя нещо в държанието/характера ми,което не му допада
В момента съм сигурна,че бих направила тези нещаЗа други не знам,защото още не съм намерила човека,за когото става дума в темата (и не само аз ами и повечето съфорумници)
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
На много малко неща.Не мисля ,че съм готов да правя големи саможертви за любовта...
--------------------------------------------------------
Аз съм готова на много неща, стига да знам, че си струва![]()
Ии темата ми напомни на началото на една песен на Еминем:
Have you ever loved someone so much, you'd give an arm for?
Not the expression, no, literally give an arm for?
Това бихте ли го направили?![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
ако съм убедена че любовта е истинска и човека до мен си заслужава бих направила много неща,бих зарязала всичко,бих заминала/избягала надалеч бих се отдала напълно,бих загърбила дори приятели... общо взето бих направила всичко което мога и ми е по силите за тази любов.. (давам просто примери.. )
да спреш да се виждаш с приятели и да променяш себе си спрямо неговите/нейните вкусове НЕ са признаци на любов, а на глупост. По-скоро на замазване на очи. Любовта не е море от рози, нито изисква саможертва на собствения ти свят. Любовта е болка, страдание и радост едновременно, но споделени. И много повече.Първоначално написано от 3oPuTy
Да обичаш означава да си отворил себе си, защото любовта дава и получава. Тесногръд човек не може да обича, глупавият също.
За да обичаш трябва да си добър човек.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iKuoMpjedHM&videos=zqGYoNnykCM&playnext_fr om=TL&playnext=1[/youtube]
Само на компромиси и на нищо друго
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Честно казано на малко неща ...![]()
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
да съм vs. мен ... преди време , но сега на нищо вече
Тъй като достойнството ми се върна от дългата почивка, в която беше... сега съм склонна да направя много по - малко от преди.
Не мисля, че би могло да бъде казано по - точно от начина, по който го каза ЛейдиДи. Не бих направила неща, които да ми ограничават свободата или ме променят като човек. Какво пък, цвета на косата и гардероба са нищо, но да се изправя срещу семейство/приятели... надали!
Не, ама бих дала бъбрек или парченце черен дроб. Тей става ли?Първоначално написано от 258
за любовта съм готов да ми подарят кола, къща, някой остров примерно, един футболен отбор, много ли искам майна...
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
А ти в замяна даваш любов на едро?Първоначално написано от tuzaro
мда, голямо сърце имамПървоначално написано от LadyDi
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Знаех си.
Сърцето ти е като градския автобус - винаги има място за още една жена![]()