.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Мега фен Аватара на babity

Ъм.... малко не знам какво да правя...

Добре, той ме третираше зле. Виждахме се от време на време за по малко "хубаво" на някой изоставен път и толкова. Обаче... онази вечер се напих, колко се гордея със себе си ( ) и си казах всичко. Че това не ме устройва и, че не искам повече да съм парцал. Всичко ок, казах, че ако иска да имаме каквито и да е отношения сам ще ме потърси. Следват 10 дни мълчание. Мамка му, корава съм станала - успях да издържа да не го търся. Е сега е сложното. Вчера ме търси. Бил ми дължал кутия бонбони и при първа възможност щял да дойде да ми ги донесе. Повода - студио хикс! Дали не си мисли, че струвам една кутия бонбони? Че ще забравя всички лайна за една ШИБАНА кутия с бонбони? Еми... няма сигурно! Отплеснах се... Не знам ако се видим как да се държа с него. Дали по приятелски, дали да съм студена... Неговото мнение не може да ме бърка, нямаме общи познати, ама все пак е интелигентен човек, не искам да се държа просташки. К'во ше кажете? Да се дръжа приятелски, но само толкова или да продължа да съм обидена?

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Ах трудно .. дръж се както с познат.Смисъл нито много студено ,нито много мило,някво средно положение дали има?

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    ОФ...КАК МОже мъжете да са такива говеда? Знаеш ли какво заслужава,НИЩО! аКО съм на твое място ще прекъсна всякакви отношение с този ИНДИВИД!
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

ami spored men ne styva6 kutiq bonboni ami prosto dava povod da se vidite a za tova kak da se durjij6 ami kakto se 4uvsta6 smisul ako ima6 o6e 4uvstva6 ako go obi4a6 se druj po dobre ako ne mu kaji v prev tekst kakvo te drazni ako iska da spre ako li ne mainata mu nadqvam se da sum pomognala

Супер фен Аватара на maybelline
    Абе забравил да ти даде кутия бонбони...сигурно иска да спите и това е. Аз не бих се съгласила да се видим, чак след като ме потърси поне няколко пъти, ако продължава, значи може да е размислил и да е решил дали ще сме заедно или не. То това не е работа...да си на линия винаги, когато му скимне.

Цитирай Първоначално написано от maybelline
    Абе забравил да ти даде кутия бонбони...сигурно иска да спите и това е. Аз не бих се съгласила да се видим, чак след като ме потърси поне няколко пъти, ако продължава, значи може да е размислил и да е решил дали ще сме заедно или не. То това не е работа...да си на линия винаги, когато му скимне.
    Той не е такъв човек. Не обича да рискува, т.е. само един път ако кажа "не" това ще е окончателен край. А аз много мразя да затръшвам врати след себе си! Пък и не съм сигурна какво може да стане в някой момент... Възможно е също да се искал просто да опипа почвата за да види дали пак ще има "хубаво". Единствения начин да се наложа би бил точно някакво изместване на ден/час, нещо такова...

Ебе му са и то много ;]

hottie
    Guest
    Дръж се учтиво, но не му се връзвай. Все едно не ти пука.

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Аз пък бих се държала студено. Нека да се усети малко.

Супер фен Аватара на maybelline
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Той не е такъв човек. Не обича да рискува, т.е. само един път ако кажа "не" това ще е окончателен край. А аз много мразя да затръшвам врати след себе си!
    Той не е бебе, ако иска нещо, ще го направи. Ако не иска, ще се държи ето така, а ти ще си мислиш, че крехката му психология няма да му подскаже да те търси, след като го разкараш. С две думи, ти си хлътнала по него, на него му е все едно за теб. Не се занимавай с него. Аз бих затръшнала вратата.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Като с познат .. нека се усети малко ..

Град
    •••Пловдив•••
    изяж му бонбоните и му покажи среден пръст, че е забравил кока-колата с тях ..

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    Цитирай Първоначално написано от deFakto
    изяж му бонбоните и му покажи среден пръст, че е забравил кока-колата с тях ..
    и това е вариан..но все пак си оставам на мнението да не се виждаш с този
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Според мен, дори не заслужава и да го погледнеш.Ако бях на твое място, щях да му кажа да си завре шибаната кутия отзад и нямаше да се срещам с него.Чудя се даже ,защо си позволила да се отнася така с теб!
    Ако съдбата ти е обърнала гръб,просто я изчакай да се наведе!!!
    http://www.nahrani.com/

Повече от фен Аватара на stylo
    не

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Цитирай Първоначално написано от flowerlina
    Аз пък бих се държала студено. Нека да се усети малко.
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Град
    Пловдив
    да бе много интелигентен човек щом те е третирал така .... нищо не заслужава от теб

Мега фен
    Град
    <3
    Автора...еми ти си си виновна бе.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Marinchety
    да бе много интелигентен човек щом те е третирал така .... нищо не заслужава от теб
    Какво третиране бе? Тя сама казва,че са се виждали и излизали за по едно "хубаво" както го описа? Разбирам,че хубавото го е правила с желание,не насила? Тя си е виновна. После третирана била.
    4XCOKИ

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Какво третиране бе? Тя сама казва,че са се виждали и излизали за по едно "хубаво" както го описа? Разбирам,че хубавото го е правила с желание,не насила? Тя си е виновна. После третирана била.
    Браво, велик ум си! Сега аз да му купя бонбони освен, че да ида под прозореца ми и да му се замоля пак да ме води по изоставените пътища като най - долна курва...? Сигурно! Пък аз не питам кой е виновен, питам как да се държа с него. Защото веднъж като съм събрала смелост да си искам моето няма да се откажа току така.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от anenceto92
    е е***и, ако си една кутия бонбони, отиди..
    сега сериозно: след като 10 дни не те е търсил мислиш ли, че в неговия живот означаваш нещо повече от спирка за задоволяване на мъжките потребности?
    И какво? Като не я е търсил 10 дни не означава, че не му пука. Ако се обади на 2рия ден няма да е интересно... ама ти не ги разбираш тия работи.

А по темата. Не знам как дефинираш израза "третира ме като парцал". Какво точно означава това за теб? Бие ли те, кара те да вършиш непристойни неща като те заплашва? Или пък просто е пич и не му пука кой знае колко? Доста неточно и неясно казано... Скачай в леглото, лашкайте се буйно и хич да не ти пука. Все едно го искаш по-малко от колкото той го иска.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Браво, велик ум си! Сега аз да му купя бонбони освен, че да ида под прозореца ми и да му се замоля пак да ме води по изоставените пътища като най - долна к***а...?
    Ахъм...а преди това не си ли се оставяла да си точно такава? Оо
    Дръж се както се чувстваш. Ако се чувстваш обидена - бъди такава. Ако ли не - не. Оо Не искаш да ходиш по "изоставените пътища",но не искаш и да прекратиш всякакви отношения с човека,който те "третира"... Е какво искаш? Оо
    4XCOKИ

Мислех, че е очевидно. Искам да имаме нормални взаимоотношения, пък били те и чисто приятелски. Аз съм му простила много непростими неща... Въпросът е в това, че ако си изиграя правилно картите ще го пресърби онази работа и контрола на ситуацията идва директно в ръчичките ми, но ако сбъркам... ще си чеша мястото между краката доста време.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си