Добре, той ме третираше зле. Виждахме се от време на време за по малко "хубаво" на някой изоставен път и толкова. Обаче... онази вечер се напих, колко се гордея със себе си ( ) и си казах всичко. Че това не ме устройва и, че не искам повече да съм парцал. Всичко ок, казах, че ако иска да имаме каквито и да е отношения сам ще ме потърси. Следват 10 дни мълчание. Мамка му, корава съм станала - успях да издържа да не го търся. Е сега е сложното. Вчера ме търси. Бил ми дължал кутия бонбони и при първа възможност щял да дойде да ми ги донесе. Повода - студио хикс! Дали не си мисли, че струвам една кутия бонбони? Че ще забравя всички лайна за една ШИБАНА кутия с бонбони? Еми... няма сигурно! Отплеснах се... Не знам ако се видим как да се държа с него. Дали по приятелски, дали да съм студена... Неговото мнение не може да ме бърка, нямаме общи познати, ама все пак е интелигентен човек, не искам да се държа просташки. К'во ше кажете? Да се дръжа приятелски, но само толкова или да продължа да съм обидена?