- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- немога да намеря раница.. :@
друга година си вземам постоянно чанта... но и стила ми се промени .. и с шапка смъкнати дрехии и кецки едва ли ще ми ходи чанта... много ясно че ще съм с раница.. но тази година са толкова грозни и убити по магазините че неможе и да бъде.. аз съм от добрич.. и единствено устана да утида на "На тъмно" и там ако не си харесам нищо ... с торбичка..кво да прая...![]()
ам, земи си мешка, уе!Първоначално написано от ch3rno0
btw, кецки <3
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
да ти имам проблемите...
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.
и нас кво ни интересува![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Ми спри да си смъкнато лайно бе, да ти еба майката. Неграмотно черно лайно.
Jebem te u usta, jebem te u oko
Първоначално написано от BlueAvalanche
кефиш ме.![]()
А @ch3rno0 пишеш темата, за да ти намерим раница ли? Или?
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
Аз ли да ти намеря?![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
I have super powers i just don't wanna show you.^^
Аз си взех много хубава от аптеката.. првери в най-близката може и ти да си харесаш![]()
не търси раницата, остави я тя да те намери...
това за който го мързи ,да бе
Не бе! Само не мога да разбера защо вместо да се оплаква във форума,че не може да си намери раница,не е излязъл да търси.
Ее ама да знаете вчера каква раница си харесах в железариятаа .. направо ми падна чеенето,толкова беше готина...
![]()
![]()
![]()
Ми не, пича е прав, в Добрич раници нЕма.. Има само на High school musical и някви други Дисни герои![]()
Потърси в някой спортен магазин или отиди до Варна..
![]()
Birdy, birdy in the sky dropped a poopy in my eye,i don't worry i don't cry I'm just happy cows can't fly
Ама то да не е трудно да се сети?
ауе аз у хлебаницата намерихх уникална ти казваммм.. няма такаваа![]()
![]()
![]()
![]()
Не ми се вярва чак толкова да няма хубави раници,но ако е така,поръчай си по интернет.
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
Вземи си на Hannah Montana.
Или пък си купи на HSM с онзи...дет го играе Зак Ефрон и кажи на твоите фр., че това е най-якия скейтър, евър, евър.
И те сигурно разбират колкото тебе![]()
Ми ходи до "на тъмно" ве, кфо искаш от нас. Купи си от интернет, ходи до Варна, то мн трудно да се сетиш...
Абе каква хлебарница бее.. днес минах покрай нея и имаше някви грознии..
Слушай, слушай!
Днес пък минах покрай библиотеката и само влизам нали и гледам некфи суперски ранициии ... зех си 1,обаче трябва да я върна в срок от 3 месеца![]()
Пу начи! Ама ше вида да си взема друга.. нали има и други яки.
![]()
![]()
![]()
![]()
Аве стига сте спамили ве , човекаа искаа си намери раница , препоръчайте му поне .. к'во цяла страница с едно и също да ва еба !Ами , провери в спортни магазини , магазини за чанти и раници , в На тъмно имаа прекрасни ! :P
Абе вчера отидох в един магазин за раници и нямаше нито 1..Като отидох после в един магазин за телефони си намерих суперска .. И ся няма да ми се налага да вземам тази от библиотеката и да я връщам
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ае пич кво толкова се тревожиш ... гепи на майка си дамската чантаии кво ... и аз съм от добрич ама се намират раници.. или както казват др-те .. вземи утиди в някоя аптека може и да намериш .. а и напълно подкрепям elito0o0o0
най-добрите раници се намират там където ти намираш
пък като се замислиш кой го грее дали ти можеш или неможеш да си намериш раница...?!? тука да не е форум за раници ..?!?!
и не всички са от Добич за да ти помогнат
а и като вече толкова примираш взимай си една торба и готово.. само разсмиваш хората тукка..
![]()
межд. ще ти ходи раничка на Барби .. по 5-6 лева са .. и ще пистиш пари... / межд. подрекпям те за стила ти.. /![]()
един свестен коментар +1Първоначално написано от Vilsy
Бях пияна, когато си написах ника.
като няма раници в Добрич ,надигни си смъкнатия мързелив задниик и отиди във Варна ..или пък некаде там Добричка област това онова от тия Каварна маварна.. Аз ли да ти я намера и да ти я донеса?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Днеска в плод и зеленчука имаше една много подходяща за тебе...Що не ходиш да провериш??![]()