- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- немога да намеря раница.. :@
чуу ли бе овиснал?Първоначално написано от elito0o0o0
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Не съм от Добрич но мога да ти кажа : Иди първо до тоя магазин ,,На тъмно'' и ако там не си харесаш чантичка ,тогава седни и пиши в teenproblem ,че са малко тъпите теми ,ами и още една да има![]()
![]()
стига сте обиждали човека,бее![]()
Не стига че раница не може да си намери ,а тука вместо да му помогнете го плюете![]()
![]()
Бях пияна, когато си написах ника.
абе то и в моя град няма хубави .. те все некви бебешки или пък супер грозни .. ама оня ден ае с влака на Плевен с батко ии си намерих и то е тип чанта мн яка![]()
I'm walking on the beach.. no money, but I'm so rich! I've got this world for me, everything is so free![]()
И ти ме кефиш аре да се оженимеПървоначално написано от smiLexaga1n
![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
каквито има той такива другите..и да е грозна няма да се отличава ...
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
+1Първоначално написано от BlueAvalanche
![]()
![]()
![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
ми ходи с пликче или не не някоя пазарска чанташегувам сe.Ами ако там не ти харесват има ли начин да отидеш до друг град.Или някой да ти изпрати!?
![]()
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Първоначално написано от PurpleDream
как я засече![]()
(+1)
омг .. тука се изсипа басии злобата и комплексите .. от къв зор всички толко' плюете бе ? !
ц ц ц ц .. а тии "черно" размърдай се малко и ти и ходи си потърси .. не е само Добрич град , нали ?!
ццц![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Самоубий се друго решение нЕма...Първоначално написано от ch3rno0
Въййй Въъййй Въййй![]()
Абе, ако не е торбичка от Кауфланд, не го признавам !
едит- и се пише не мога
Memories, sharp as daggers, pierce into the flesh of today...
смешен разбра ли е..абсол. никой не го грее кво моеш и кво немоеш да намериш... в вас и торби ли нямате..?!?!