- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- По колко коремни преси правите?
Аз правя по 110-112 без почивка може и малко от горе ама няма смисъл
Разбира се става въприс за кратките не тея където се отпускаш целия и пак се набираш които най-вече натоварват кръста
Не съм се опитвал да поставя рекорд,но сигурно доста.
Еми пробвай ле колко можеш,нали темата е за колко максимално можеш да направиш
Вчера направих 230 от кратките наведнъж, иначе рекордът ми е 500.
Male
Аз немога по много, но и ги правя цели, айде днеска на половинки ще ги праа и ще пиша
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Колкото кажешАко съм се наспал и отпочинал, мога цял ден да правя без да спирам
Щом правиш толкова много,значи натоварването е малко.Трябва допълнителна тежест.Диск на гърдите,зад врата или раменете.Може още молитва на скрипец или коремни преси на машина с натоварване.Ха тогава ми направи повече от 20 повторения!
Преди като бях зарибен да направя толкова исканите от мен плочки, ги правех по всякакви начини.. Просто съм свикнал с натоварването на корема и изобщо не ми влияят![]()
Първоначално написано от lubomirky
цъкни някаква снимка да те видим ?
колкото повече - толкова повече...каза мечо Пух и умря от зоб http://kachi-snimka.info/images/arx1254396390d.jpg
по принцип мога 3 серии по 100 повторения, но нормално гледам да не надвишавам 30-40
То няма много смисъл да се правят толкова много повторения,но може би темата е за колко максимум може всеки.Не съм опитвал,но си спомням,че преди 3-4 години,преди да започна да тренирам,имахме изпит по физическо и нормативът за 6 бе 80.Измъчих ги едвам-едвам и имах зверска мускулна треска.Сега сигурно няма да ги усетя,но не вярвам да мога над 160.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Сега правя 4х50, иначе рекордът ми е 500 наведнъж.
Ти вярваш ли за тея 500Първоначално написано от newLight
Що да не си вярва, и аз съм ги правил, не е нещо кой знае колко трудно, като имаш тренинг.Първоначално написано от remix1912
Днес направих 260.![]()
Male
добри сте аз със зор правя 50 ама корема ми е бая здрав не знам защо не ги умея...
това за който го мързи ,да бе
Ще цитирам една "личност" :
" - С колко жени сте спал ?
- 183 жинички !
...
...
- С колко жени си правил секс?
- спал съм с 373 жинички от 16 до 32 годишна възраст !
...
...
- С колко жени сте бил ?
- 3253 жинички
- С колко ?
- 18 725
...
...
-аз обичам жина ми и съм спал само с нея "
та и в тая тема малко ташак ми се струват цифрите
колкото повече - толкова повече...каза мечо Пух и умря от зоб http://kachi-snimka.info/images/arx1254396390d.jpg
Никой не е виновен, че си кекав и не можеш малко да се напънеш, вместо да завиждаш на другите.Първоначално написано от ke4o
![]()
Male
не съм съгласен забелязах че тука лъжете като дърти цигани на кооперативен пазар в събота още от темите за колко бягат колко скачат имаше някои дето подобриха рекорда на 50 и 300 метра кво говориш стига лъгахте... за коремните преси няма да споря щото не ги правя редовно ама за бягането темата беше по-скоро надлъгване...
това за който го мързи ,да бе
Първоначално написано от faststep
абе катил я се усъзнаи ве![]()
няма за какво да се напъвам...достатачни са ми и 50 преси като хората да направя за да стимолирам правилно мускула ... да те еба в лапето ... ти ако искаш и по 20 000 преси прави, важно е че 100% изглеждам 300 пъти по добре от тебе![]()
на аватара си ти нали ?!Първоначално написано от ke4o
имаш сила и маса но тялото ти не ми харесва , много изпакнали вени батеаз си правя преси за релеф и ходя на фитнесс за обща развитие на мусколите а по темата правя 120 коремни преси с вдигнати крака и стегнат корем
който мисли, че е лесно с стегнат корем да прави преси и да си стегне корема сякаш да изпъкнат плочките и да ми каже после колко е направил
![]()
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
Първоначално написано от go71n
![]()
![]()
![]()
Ай ти направи ми една без да ти е стегнат корема като много знаеш
Наистина много лъжат тука хората лично според мен какъвто да си не можеш повече от 200 с мъки да направиш.Направо ми става голям смях като ви чета коментарите и за тва не драскам
приятел ти май не ме разбра ?! той корема ти се стега докато правиш, ама може да се прави без да го стегаш, и ше направиш много, но казвам да стегнеш допалнително не само дето се стягат докато се дигашПървоначално написано от remix1912
незнам дали го описах правилно, но се надявам да ме разберат
![]()
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes