- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- За какво най-често имате разногласия с родителите си?
кога да са прибирам (откакто има написаха акт и не ма пускат след 10![]()
за тва че не хоя до магазина
а зааа пари .. не ми дават да не си земем коз и съответно за тва се карам с тях
Еуфория от изгрева
и еуфория от деня,
еуфория от залеза
и еуфория от нощта.
Еуфория от смеха,
на госпожица Хуана -
болка от страха,
глупава забрана...
С баща ми отдавна за почти нищо не съм се карала, когато се скарам с майка ми даже, почти винаги е на моя страна, освен ако аз не съм се заяла нещо с нея, тогава ми скачат и двамата. А не, той ми се кара само за оценките - накрая на срока винаги има един разговор "аз очаквам повече от теб" и така нататък. Не ми се кара, но винаги тези спокойни разговори са доста по-мъчителни.
С майка ми се караме за какво ли не - най-големият ни проблем е в колко да се прибера, не можем да се разберем и това е. Другите неща обикновено са глупости и бързо минават. Скоро не съм им се мяркала пред очите и не сме имали поводи да се караме.
Първоначално написано от Seducti0n
Лятото разногласия нямах, но сега предстоят.. вечерен час, училище и още куб глупости..
Вафла..
За тъпотии..Защо не съм си оправила стаята, защо се прибирам толко късно.. Вече съм голямо момиче трябва да чистя къщата.. Абе както казах за тъпотии общо взето.. А и за гардероба ми
Лелее като майка ми започне с нейните глупости ,че тези дрехи не са за мене и ,че е много по добре да облека някъв си там половер пред тая блуза (която междо другото е супер просто щото ракава и е от тея голямите ракави и рамото ми се вижда ,вече край! ) !
![]()
за тренировките ми, така и не ги удобряват и не искат да ми ги плащат и всичките ми спестявания отиват за тях за тва ся сам с някакви мижави 15 лв
Fuck you You fucking Fuckers
Мама - Телец, аз - Овен. КАРАМЕ СЕ ЗА ВСИЧКО!!!![]()
![]()
Успехът е най-доброто опиянение !!! : )