.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    кога да са прибирам (откакто има написаха акт и не ма пускат след 10
    за тва че не хоя до магазина

а зааа пари .. не ми дават да не си земем коз и съответно за тва се карам с тях
    Еуфория от изгрева
    и еуфория от деня,
    еуфория от залеза
    и еуфория от нощта.
    Еуфория от смеха,
    на госпожица Хуана -
    болка от страха,
    глупава забрана...

С баща ми отдавна за почти нищо не съм се карала, когато се скарам с майка ми даже, почти винаги е на моя страна, освен ако аз не съм се заяла нещо с нея, тогава ми скачат и двамата. А не, той ми се кара само за оценките - накрая на срока винаги има един разговор "аз очаквам повече от теб" и така нататък. Не ми се кара, но винаги тези спокойни разговори са доста по-мъчителни.
    С майка ми се караме за какво ли не - най-големият ни проблем е в колко да се прибера, не можем да се разберем и това е. Другите неща обикновено са глупости и бързо минават. Скоро не съм им се мяркала пред очите и не сме имали поводи да се караме.

Цитирай Първоначално написано от Seducti0n
    за какво ли не...

най-вече, ако стане така, че закъснея вечер, не свърша нещо за, което са ме помолили или пък ако си оставям нещата навсякъде, това общо взето ги побърква...

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Лятото разногласия нямах, но сега предстоят.. вечерен час, училище и още куб глупости..
    Вафла..

За тъпотии.. Защо не съм си оправила стаята, защо се прибирам толко късно.. Вече съм голямо момиче трябва да чистя къщата.. Абе както казах за тъпотии общо взето.. А и за гардероба ми Лелее като майка ми започне с нейните глупости ,че тези дрехи не са за мене и ,че е много по добре да облека някъв си там половер пред тая блуза (която междо другото е супер просто щото ракава и е от тея голямите ракави и рамото ми се вижда ,вече край! ) !

за тренировките ми, така и не ги удобряват и не искат да ми ги плащат и всичките ми спестявания отиват за тях за тва ся сам с някакви мижави 15 лв
    Fuck you You fucking Fuckers

Мама - Телец, аз - Овен. КАРАМЕ СЕ ЗА ВСИЧКО!!!
    Успехът е най-доброто опиянение !!! : )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си