.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Цитирай Първоначално написано от mimeto311
    Мисля че всеки нормален човек на земята не би посегнал към епилатор за да си маха космите по интимните зони с него...прекалено ще е болезнено.Има много други начини,а най-лесно ще е с бръсначка но после космите стават ужасно гадни! :P

+1
    На Герена,на Уембли и на кой да е стадион,само Левски само Левски само Левски шампион!

Фен Аватара на sunity06
    Град
    гетото
    аз под мишниците го карам с епилатора и бикини зоната в началото беше голям зор, а ся е като с краката само лек гърч...
    Забавно е да правиш невъзможното!

Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    УОТ ДЪ ФАК [/i]

+1

p0 temata - nE
    DeTee saM i dEte 6tee sI ostaNA s s1shtIte deCki me4tI (sun)

Фен
    Град
    Варна бе, лек !
    С Veet Депилатоар, тфа е крем с който ги мажеш, оставаш го да попие 5-10 мин и те сами падат после под душа. Споредн мен е доста ефикасно и после не ти излизат някфи остри и черни ами са си разредени и меки. Не мисля че 1 път на 1-2 месеца ще ти е проблем да ги махаш.

Цитирай Първоначално написано от Robe
    С Veet Депилатоар, тфа е крем с който ги мажеш, оставаш го да попие 5-10 мин и те сами падат после под душа. Споредн мен е доста ефикасно и после не ти излизат някфи остри и черни ами са си разредени и меки. Не мисля че 1 път на 1-2 месеца ще ти е проблем да ги махаш.
    +1

Re: Eпилирате ли си...

Цитирай Първоначално написано от CecoElvisa
    Въпросът е и към момчетата и към момичетата...Та - епилирате ли си дупето и космите около ануса и ако да - как
    Мммм не защото там нямам нищо....

[b]

САМО кола маска

Имах в предвид крака и др., но както MaryPebals - " по дупето и около ануса " - нямам

да ..

Да епилирам се

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си