- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Eпилирате ли си...
Въпросът е и към момчетата и към момичетата...Та - епилирате ли си дупето и космите около ануса и ако да - как![]()
С коса го епилирам .... Много качествено ....
--------------------------------------------------------
Краката?! Да,епилирам ги
По темата: Ти добре ли си?! Как ще си епилираш дупето и анусчето...ако искаш да нямаш косми просто си купуваш кола маска или лентички и си ги махаш... ако ли не?! отиваш на козметик и проблема ти е решен...![]()
Епилиране е мн гръбо казано ве брат кой би търпял да го скубат по гъза ......... само краката и х*я си бръсна :Д![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса!
Аз си ги таковам с машинката за подстригване.![]()
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
Цецо "ЕЛВИСА" звучи ми педераско сигорно и ти си педераст щом разпитваш дали си "епилираме" около "ануса"Първоначално написано от CecoElvisa
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
+1Първоначално написано от Hilary_
It's a beatiful world.. it's a beautiful days..![]()
![]()
KO6MARA GSI 16V RISSE
+2Първоначално написано от uBo
the sun is shining through my ass ...
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
+3Първоначално написано от Macallan
![]()
Лол теб да няма та ръчкат че да са обезкосмяваш там...
I <3 my iPod !
"We don't collide the law anyway any day
Like a drug addicted motherfucker dee jay..."
Ма моля ти се.... аз едва краката издържам като ги минавам с епилатор па камо ли там![]()
![]()
дай аз ще те оправя! :PПървоначално написано от Passi0n
Станислава
Ти гледай аз да не те оправя!Първоначално написано от t0d1t0
![]()
бахти... Аз искам да проведа един научен експеримент заради този индивид който иска да знае отговора на поставеният от него въпрос. Та кога ще сте свободна за 1-2 часа гърч?![]()
Станислава
Ъм...Първоначално написано от t0d1t0
сори ама нямам свободно време
![]()
Емии там нямам,иначе си бръсна краката,лицето и апаратурата а гърдите и корема с Veet
Аз ти предлагам да скочиш от някой мост .. така няма да ти пука дали си махаме космите от задните части..![]()
Ей! Писна ми от гейчета бе мамка му бе!![]()
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
евалата за хуя...краката..втф? защо по-дяволите? космите на краката са от малкото доказателство,което показва,че си мъж! не разваляй достойнството си,спри да си бръснеш космите на краката!Първоначално написано от Bastard
Машинка за постригване, не ми понасят много космалаците по задника
1
I'd love to change the world.
But I don't know what to do.
So I'll leave it up to you.
После някой постригва ли се с нея АХАХАХА.Първоначално написано от SnowmenEye
Първоначално написано от elito0o0o0
ти на сички ли казваш да се хфърлят от моста щом не ти харесват
по темата не и не бих опитала![]()
![]()
ЦеЛуВкА По НоСлЕтО ЦеЛуВкА По ВрАтЛеТо ЕзИчЕ ТуК И ТаМ мМм АкО ПрОдьЛа НеЗнАм - МаЙ Ще Те ИзЯм !
Мисля че всеки нормален човек на земята не би посегнал към епилатор за да си маха космите по интимните зони с него...прекалено ще е болезнено.Има много други начини,а най-лесно ще е с бръсначка но после космите стават ужасно гадни! :P![]()