- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отдушник или нещо повече
Може би просто е имал нужда да поговори с някого, да разкаже на някого всичко, което не може да пази за себе си... Може би е избрал теб, защото те харесва много и иска да знаеш каква е била последната му връзка. Разбира се, че това ще те накара да се почувстваш неудобно, всяко момиче би се почувствало така, но може би той просто не е съобразил, а би трябвало ...
Не мисля, че те приема просто за "отдушник" - напротив, мисля, че наистина изпитва нещо към теб и затова е решил да ти разкрие всичко. Все пак мисля, че си постъпила правилно като не си му позволила да те целуне, защото след подобен разговор това ще е доста неудобно, особено за теб. И разбира се, че той ще се почувства като пълен глупак заради това, никак не е удобно. Все пак се радвам, че си успяла да му кажеш как си се чувствала, но ако наистина имаш чувства към него - по-добре излезте пак. Щом ти е казал, че не си просто "отдушник" за него, значи е вярно, защото ако не е било така, няма да има никакъв смисъл за него, а той просто е избрал момичето, с което да продължи напред.
Щом се засичате често, значи всичко може да е както преди - ако още се харесвате, няма да има причина, заради която да не сте заедно.
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...