- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Лесно ли казвате "Обичам те" ?
Лесно ли казвате "Обичам те!" на човек, към който изпитвате това чувство?
Смятате ли, че тези думи топлят не само сърцето на човека с/у вас и но и самите вас?
Аз изричам тези думи трудно, но пък всеки може да е сигурен, че щом ги чуе от мен, аз наистина знам какво говоря и го чувствам с цялото си същество
Moderated by slun4ice
т.7 от правилника
Лесно е ако го казваш със сърцето си,но на този който го познаваш.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
И аз ги изричам трудно , но ги изричам на хора , които наистина обичам , а не на някви току-така срещнати , както правят повече в днешно време![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
Не!!А и попринцип ги изричам рядко!
казвам го много рядко само на хора които наистина обичам
Викай пред монитора![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Ами казвам ги лесно,ако наистина го чувствам.На приятеля ми-често.Но пък при него това е много трудно.Рядко го казва първи..Някъде бях чела,че мъжете го казват по трудно.
не :P
казвам ги лесно на хора ,към които наистина го чувствам. Готова съм да го изкрещя пред вс, защото това е момчето с което искам да бъда и в бъдеще и знам, че и той ме обича
Ако го мисля го казвам лесно и с желание![]()
Първоначално написано от FreeSpirit
+1 : )
На скоро го казах и беше ми аааадски трудно...не съм вярвала че ще ми е толкова трудно,но 5 минути се борих със самата себе си. Може би ми е трудно зашото сме в странни отношения и не знаех какво да очаквам след като го кажа-за моя радост и той ми каза че ме обича :P
Определено не ги казвам лесно...и като се замисля не съм ги казвала все още на никого.![]()
I know I should stop believing ... !
Изобщо не ми е лесно, даже и да съм абсолютно сигурна ,че го чувствам ми е адски трудно.Ама и аз съм си много особен характер и тва също може да е причина![]()
Попринцип да кажа ''Обичам те'' на някой, който наистина обичам ми е трудно и за това не съм го казвала![]()
Но иначе на досегашните ми гаджета винаги съм казала ''и аз теб'', тоест:
Той: Обичам те
Аз: и аз теб
Аз не.
Но не ми се е налагало по много сериозни поводи да го казвам![]()
Не за жалост......
ами аз много рядко се влюбвам (всъщност до сега съм се влюбвала само веднъж) и казвам "обичам те" само ако съм наистина сигурна в чувствата си ..а ако не съм просто не мога .. тогава наистина ми е трудно да го кажа, защото все едно го казвам насила..
Определено много трудно ги казвам... но когато ги кажа то тогава човека на който ги казвам значи безкрайно много за мен...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Аз и той ,ако не си го кажем по 100 пъти на ден/не преувеличавам/![]()
няма да сме ние..аз го обожавам!Имма нужда да го изричам защото тфа ме кара да сиая!
![]()
![]()
![]()
![]()
Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
никак не ми е лесно. но когато знам че любовта се доказва а несе казва... се по редко я казвам.![]()
Не го казвам!