Ем започвам с това ,че се събрах пак с предишен приятел.В 1-та ни връзка аз я приключих ,защото момчето не ме търсеше,не се интересуваше един вид от мен....Потърси ме 2-ри път и аз нали не успях да го забравя един вид и дадох 2,3... шанс .....Тръгнахме пак ,малко караници заради бившата (1-во ми каза ,че не иска да се се караме като 1-ят път и че всичко с др момиче е минало ...след няколко дни той не си беше в града,дори не ме потърси ..заяви ми по тела ,че още не е забравил другата ) Аз му писах след като не я е забравил няма смисъл и така ,той ме спря и този път да скъсаме обясни ми ,че не даденото момиче е минало .До тук ок...разбрахме се ..... Но ,той продължава да се държи като 1-ят път ,пиша му не отговаря ...Не ,че сега като се събрахме се виждаме мн често де,как да се виждаме като той не ме търси писна ми аз все да го търся първа и винаги да се оправдава...Писна ми и го блокирах и все още нищо ,може би още не е видялл ...Знам ,че се държи тъпо ,и не е трябвало да се занимавам пак с него но как да го приема тфа ,като ми каза ,че нещата не иска да са като 1-ят път всичко е минало почва се на ново и така .....Не искам и да му се обяснявам вече къде сгреши ,направих го вече 2-3 пъти ....Някакъв съвет ,да се опитам да поправя нещата или последна молба към него някаква да ми предложите