- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- дели ни цял океан
Аз подкрепям Kukumqvka. Не се залъгвай наистина.
Първо, той явно си има уреден живот в Канада и колкото и да те обича, едва ли ще се върне заради теб в България, а ти си на 15. Т.е. остават ти поне още 3-4 години, в които със сигурност няма да излезеш от страната.
Не че не съм фен на връзките от разстояние, подкрепям ги с две ръце, но трябва да могат по някакъв начин да се реализират. А вашата не е такава, защото не ви делят 300-400 км в рамките на България, дели ви океан, два континента и безброй километри. Вие ще се виждате само лятото (евентуално) и това не е много сигурно, защото наистина си още мъничка и родителите ти все пак имат тежката дума. Според мен, една такава връзка само ще те измъчва.
Моят съвет е да си поговорите с него как виждате нещата между вас. Ако смятате, че любовта ви е достатъчно силна (абсурдно понятие на тази възраст) и все пак сте способни да се чакате, докато ти навършиш годините и имаш възможността да заминеш при него... добре. Ако ли не - загубена кауза.
Накратко, исках да кажа, че за да просъществува такъв вид връзка, вие трябва да сте много сериозни един към друг. Това не става за летен флирт или заигравка през ваканцията.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last