- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- на 18 и още девствен
Аз не виждам никакъв проблем...а ти?Първоначално написано от CristianoRonaldo9
Май темата е мазна ебавчица ..![]()
![]()
п.с. и как така да те отвори бе ??г*за ли ше ти отваря??
Ако не е ебавка .. нищо срамно няма в това ..![]()
когато тогава ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Според мен е проблем, за мен не е нормално да съм на 18 и да съм девствен, за момиче може би е по нормално.
апфф т'ва са тъпите разбирания на днешно време .. изобщо не е така ..Първоначално написано от CristianoRonaldo9
![]()
Priceless .. <3
Така ще кажете вие старцитеПървоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
тихооооо лапеееееее ... ходи си смучи биберона ..Първоначално написано от BlueFace
![]()
![]()
Priceless .. <3
Ела ми смучи ти нещо друго![]()
За тебе на примоция
![]()
Добре може би ти вече си го правила много пъти и затова таа говориш, но за мен не е така, може след време и аз така да говоря, не сега..
Дааа Хилари не се спираПървоначално написано от CristianoRonaldo9
Тя е по-известна като Хилари Порочната
![]()
Разкрихме теее
![]()
![]()
ако за мен говориш съвсем не е така както го мислиш ... не съм го рпавила и нямам все още желание да го правя ...Първоначално написано от CristianoRonaldo9
![]()
BlueFace иска ти се лапее ... иска ти сее ...![]()
![]()
Priceless .. <3
Много ми се искаПървоначално написано от Hilary_
![]()
Много ми се иска да е 26ти септември ..
![]()
кой го казва!!!Първоначално написано от InternetTroll
![]()
![]()
![]()
Priceless .. <3
Кой го казва, е? Аз само в кофата си спамя, щото там е присъщо...Първоначално написано от Hilary_
![]()
Дааа добрее .. дай да не почвам да търся ..Първоначално написано от InternetTroll
![]()
Priceless .. <3
Няма да намериш.Първоначално написано от Hilary_
Аре, стига вече, щото осрахме темата на момчето...
Брато според мене не е нормално кфо да ти къжа.Препоръчвам да ходиш повече на дискотеки там определено ще намериш каквото търсиш.
![]()
Напълно нормално няма какво да те тревожи това- един приятел също го направи за първи път на 18 години и сега си е екстра![]()
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
Е ти като си си внушил, че това е проблем, какво можем да направим ние? Действай по въпроса и това е!
В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.
Наеш кое ти е проблема... че си се вманиачил в тва ''секс,секс,секс...не съм праил секс...трябва да го правя! ''
... разбираемо щеше да е проблема да бъде формулиран в 18 годишната ти тиква по различен начин ...например : '' защо не мога да общувам с момичета...да флиртувам'' ''Защо нямам връзка? '' преди всичко...![]()
А не ''секс,секс,секс...аз съм девствен...край ''
Ето тва ти е единствения проблем... отдаваш му ебати значението.. + тва на 18 е супер да си девствен.Предполага се ,че вече имаш нужния акъл да си изградиш стойностна връзка с някое момиче и да правиш секс с любов. Да го правиш ЗАРАДИ любовта си към това момиче,а не както в мометна ми разправяш ''за мене е проблем,че съм девствен на 18'' ...кво си се лепнал за годините и за тъпата девственост... Тя лесно се маха...ама замисли се за отношенията си с момичетата.
Ако пък не ти дреме дали ще е с някоя си кака от някоя дискотека или с момичето,с което държите един на друг и ще се радва да сподели този миг с теб (независимо дали е девствена или не) ...тогава прави квото знаеш.
Това беше от мен.
грозен си братнапраи си пластична операция и ще те налазят пичките . ако си красив както викаш ще се скъсват да ти пишат и къв е проблема като ти пише някоя да я викне6 у вас
![]()
Да ти приличаме тук на публичен дом ?Първоначално написано от CristianoRonaldo9
Кретен
КОД ОТСТЪПКА 5 долара в iherb.com => KUT726
... And all I can taste is this moment,аnd all I can breathe is your life...
ахахахахх стиииига е
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
\Първоначално написано от Missky
Спорен въпрос .....![]()
![]()
![]()
![]()