.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 125

на 18 и още девствен

Имам проблем, много ме е срам да го кажа, но аз съм момче на 18, а съм още девствен и се чуествам супер кофти. Може би проблемът е в това, че не излизам достатъчно, понеже съм спортист, а като изляза трудно се решавам да заговоря момиче, понеже съм доста притеснителен. Мисля че съм хубаво момче, нормално, ако има някое момиче малко да ме разбира и иска да правим секс да пише.

Пич споко нямаш проблем и аз съм на 18, до скоро и аз бях девствен и какво от това това не е срамно нещо...чудо голямо

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Ти да не си жена,че да те отваря някой ..
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Супер фен Аватара на Amateur
    Няма от какво да те е срам аз бях на 17 като за 1 път правих секс както и да е само ще ти дам 1 съвет като го направиш първия път го направи с човек за когото не ти пука в смисъл да не го обичаш и после си търси сериозна връзка!

Град
    Пловдив
    Прав е. Аз сефтето като си го направих с 1 ку....а въобще не ми е пукало.

А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
    Ако да, тя е доста хардкор игра.

Баа. Пич, трябва да се гордееш. Истинско постижение е да си останеш девствен до 18, някои се спират и на по-симпатични числа, като 12 или 13 например.

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от TheBlueAvalanche
    Баа. Пич, трябва да се гордееш. Истинско постижение е да си останеш девствен до 18, някои се спират и на по-симпатични числа, като 12 или 13 например.
    +1

A съвета да го направиш с някой за който не ти пука, например с курва според мен не е правилен, но решението си е твое.

Град
    Там, където има картофи...
    Това е втората тема ''Девствен/а съм! Какво да правя?''
    Какво ви става хора? Не ви разбирам...
    Ако си толкова отчаян ходи на курва, `баси...

ЕДИТ: С това ''иска да ме отвори'' ми става ясно колко сериозна е темата ти...

Ест
    Но пък вече му е време не мислиш ли...

Цитирай Първоначално написано от Ax3
    Ест
    Но пък вече му е време не мислиш ли...
    Няма определено време за това. Когато е готов и мисли, че трябва да го направи, тогава един човек трябва да го прави. Все едно да пусна тема "Много ма я срам, ма съм на 15 и никога досега не съм имал гадже, освен това никога не съм се напивал, не съм пушил и не съм се боцкал. Позор съм."

Супер фен
    Това е много проблемна тема за повечето младежи днес xD Какво лошо има, че до сега не си правил секс.. Не се отчайвай всичко с времето си. Излизай повече, най-вече се срещай с повече момичета. Намери си приятелка и действай. Пък после ако щеш късай с нея

Град
    незнам
    Цитирай Първоначално написано от AzEbaTeletabisi
    Това е втората тема ''Девствен/а съм! Какво да правя?''
    Какво ви става хора? Не ви разбирам...
    Ако си толкова отчаян ходи на к***а, `баси...

ЕДИТ: С това ''иска да ме отвори'' ми става ясно колко сериозна е темата ти...

ебати тфа прозвуча се една вари на лекар

ходи на курва
    KO6MARA GSI 16V RISSE

няма нищо срамно че си девствен.. когато тогава..

Град
    Пловдив
    единствения начин да се справиш с "проблема" е да преодолееш притеснението...ходи по дискотеки там е разврата.
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    Цитирай Първоначално написано от Macallan
    единствения начин да се справиш с "проблема" е да преодолееш притеснението...ходи по дискотеки там е разврата.
    Много си прав .... влизат куките в диското в смисал с униформи и аз си викаме ей ся ще ебат по-малките пък те хората седнаха на бара поръчаха си водка до тях 1 пич направил 3 бели лини и си шмърка ...
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Не се притеснявай...квокат не се правил секс още...но наистина 1вия път го направи с чавек кото познаваш бегло..да не ти пука...и колкото до това,че си спортист - аз съм волейболист и нямам никакви проблеми относно момичетата...просто трябва да се отпуснеш и да им разкажеш играта..

Цитирай Първоначално написано от NIXAN4
    Не се притеснявай...квокат не се правил секс още...но наистина 1вия път го направи с чавек кото познаваш бегло..да не ти пука...и колкото до това,че си спортист - аз съм волейболист и нямам никакви проблеми относно момичетата...просто трябва да се отпуснеш и да им разкажеш играта..
    Ако всички следват вашата логика курвите ще си вдигнат оборота с 20-30%
    Според мен първият път е специален както при момичетата така и при момчетата и трябва да го направиш с човек който обичаш.
    В живота има моменти, когато някой толкова ти липсва, че желанието да се опреш на рамото му запълва всички твои мечти!

Цитирай Първоначално написано от Phantom93
    Цитирай Първоначално написано от NIXAN4
    Ако всички следват вашата логика к***те ще си вдигнат оборота с 20-30%
    Според мен първият път е специален както при момичетата така и при момчетата и трябва да го направиш с човек който обичаш.
    точно така \/ независимо дали си на 12/13 или 18 първия път никога не се забравя. Като те питат как ти беше първия път как ще отговаряш : "Ем с една к***а, така ми казаха да направя"
    Ревнува този, който се страхува, че ще загуби нещо, което не заслужава!

Re: на 18 и още девствен

Цитирай Първоначално написано от CristianoRonaldo9
    Имам проблем, много ме е срам да го кажа, но аз съм момче на 18, а съм още девствен и се чуествам супер кофти. Може би проблемът е в това, че не излизам достатъчно, понеже съм спортист, а като изляза трудно се решавам да заговоря момиче, понеже съм доста притеснителен. Мисля че съм хубаво момче, нормално, ако има някое момиче малко да ме разбира и иска да ме отвори да пише.
    от къде викаш да те отвори ?
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

лол "прави го с к**ва" братле ако е платена, няма да си струва парите - ще свършиш ааадски бързо, пък докато се научиш да боравиш с презервативите

Щом си спортист нямаш ядове, повечето мацки си падаме по активни момчета. 15,16 годишни девойчета си умират за гадже (че и по-големи), харесай си някоя, заговори я и нещата сами ще се случат - не забравяй че тя ще бъде много по чувствителна и притеснена от теб.

DO NOT USE!

Аз съм момиче.За първи път го направих на 15 не чаках.Страхувах се,че като стана на 18-19 няма да съм опитна и тн.тИ НАИСТИНА трябва да се гордееш,че си девствен.Не се притеснявай ще се наредят нещата щом си спортист няма страшно.
    2& от българското население мрази чалга(или слуша,но се крие) 98% я харесват!Ако и ти я харесваш сложи това в профила си!!!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Пусни обява в някой вестник :
    "Момче на 18 търси момиче да го отвори" ....

Абе стегни са ве пич.Мъж си вече 18 годишен. Отпусни са ,излез ,запознай се с някое яко момиче. Не трябва да ти пука от другите ,примерно ако тя не те хареса преминаваш на следващата и така. Ама определено трябва да излизаш повече.

П.П. Ти трябва да отвориш момичето не тя теб xD

--------------------------------------------------------

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Jus7DreamBoy
    Цитирай Първоначално написано от Macallan
    Много си прав .... влизат куките в диското в смисал с униформи и аз си викаме ей ся ще ебат по-малките пък те хората седнаха на бара поръчаха си водка до тях 1 пич направил 3 бели лини и си шмърка ...

Мнооого слабо брат.. В някое село може ама иначе.. Много ме съмнява

аве въобще не се гордея

Аве това дето го говорите с гордеенто, въобще не се гордея, срам ме е даже, защото би трябвало до сега да имам сефте, искам да правя секс вече, но с курва ме е някак гнус, може би с по-голямо момиче, което да има опит вече.Незнам просто до сега съм обръщал много повече внимание на спорта и просто нямам опит с жените, смисъл не само да я заговори, а да я предразположа и накарам да го направим.И затова искам да бъда с по-опитно момиче, което да ме научи на някой неща. Ако има някоя, която да е съгласна, ще си пишем, ще се видим и ако ме хареса рзабира се..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си